Εξαιρετικές οι συγχρονίστριες του ΝΟΒ-Α Φραγκάκη και Δεληγιάννη στο Μεσογειακό Κύπελλο

Ελένη Φραγκάκη, Κυριάκος Τάσιος και Ελένη Δεληγιάννη

Εξαιρετική παρουσία είχε η εθνική μας ομάδα στο Μεσογειακό Κύπελλο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, μέλη της οποίας ήταν οι Βολιώτισσες αθλήτριες του ΝΟΒ-Α, Ελένη Δεληγιάννη και Ελένη Φραγκάκη, καθώς και ο προπονητής του Ομίλου κ. Κυριάκος Τάσιος.

Η εθνική μας ομάδα αρχικά ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου σε μεσογειακό επίπεδο και στο τρίτο σκαλί του βάθρου σε παγκόσμιο επίπεδο στο αγώνισμα του κόμπο.

Οι αθλήτριες που αποτελούσαν την ομάδα ήταν οι Βολιώτισσες Ελένη Φραγκάκη και Ελένη Δεληγιάννη καθώς και οι Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ανδριάννα Μισίκεβιτς, Αθηνά Αλατζά, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Θωμαΐς Θεοδωρίδου, Ελένη Βάγια Σταυρούλα (αναπλ.), Κατερίνα Μπέκου (αναπλ.).

Οι δύο αθλήτριές μας με τον προπονητή τους συνέχισαν να μας κάνουν περήφανους και στο τελικό της Κυριακής, όπου στο αγώνισμα του ομαδικού κατάφεραν να κερδίσουν το χάλκινο μετάλλιο σε μεσογειακό επίπεδο και την πέμπτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο μαζί με τις Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου,Βαγια Σταυρουλα Ελένη, Ανδριάννα Μισίκεβιτς, Αθηνά Αλατζά (αναπλ.), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (αναπλ.), Θωμαΐδα Θεοδωρίδου (αναπλ.), Κατερίνα Μπέκου (αναπλ.).

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε πως την Τρίτη 31/7 αναχώρησε για τη Γλασκώβη και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού στίβου Γυναικών-Ανδρών η Βολιώτισσα αθλήτρια Βασιλική Κοφίδη, η οποία θα συμμετάσχει σε όλα τα ομαδικά αγωνίσματα.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α  κ. Χαράλαμπος  Τσουκαλάς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τις αθλήτριες και τον προπονητή τους για τη μεγάλη αυτή επιτυχία και εύχονται στην αθλήτρια τους Βασιλική Κοφίδη καλή επιτυχία.

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.