Εξαιρετική συνέχεια στη Βίγλα για τον ΕΟΣ Βόλου

Συνεχίστηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Χιονοδρομίας αλπικών αγωνισμάτων, αυτή τη φορά για τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο ΕΟΣ Βόλου έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική του εμφάνιση συλλέγοντας μετάλλια και κύπελλα.

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης. Η Μένια Τσιόβολου στις Νεάνιδες κατέκτησε την 1η θέση,  με τη συναθλήτρια της Κόστιτς Σιλουανή να ακολουθεί στη 2η θέση και τις Αγιώτη Σοφία και Καυκα Μάρα να συμπληρώνουν την πεντάδα.

Στους Νέους Άνδρες είχαμε μια 3η θέση από τον Τσιόβολο Σταύρο, μια 4η θέση από τον Τζώρτζη Χρήστο και μια 5η θέση από τον Τζίμα Νικήτα.  Στους Άνδρες ο Καρακωστάνογλου Κωσταντίνος ήταν 11ος .

Το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου. Στις Νεάνιδες όλο το βάθρο ήταν γεμάτο από αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου. Τα κορίτσια Τσιόβολου Μένια και Κόστιτς Σιλουανή κατέκτησαν και πάλι από ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα , ενώ η Αγιώτη Σοφία βρέθηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου και Καυκα Μάρα ήταν 6η.

Στους Νέους Άνδρες ο Δημητρώφ Απόστολος κατέλαβε την 3η θέση και  ο Τζίμας Νικήτας την 4η. Τέλος στους Άνδρες ο Καρακωστάνογλου Κωσταντίνος ήταν 11ος.

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος, στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, ο οποίος είχε αναβληθεί στην αρχή της χρονιάς. Η Μένια Τσιόβολου, παρά την τρομακτική πτώση της στο ζέσταμα, κατέλαβε την 2η θέση στις Γυναίκες και η Αγιώτη Σοφία την 5η θέση.

Στους Άνδρες είχαμε τη συμμετοχή του Δημητρώφ Απόστολου, που κατέκτησε την 14η θέση. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Μένια Τσιόβολου μετά από αυτόν τον αγώνα ισοβαθμεί στην 1η θέση με τη Σοφία Ράλλη (ΕΟΣ Νάουσας) στη βαθμολογία Κυπέλλου Ελλάδος (βαθμολογία όλων των αγώνων της χρονιάς)  και θα υπερασπιζόταν την πρωτιά στον τελευταίο αγώνα χθες Παρασκευή 22/3 , στο ατομικό παράλληλο αγώνισμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.