Εξαιρετικό βίντεο του Φάνη Αλεξανδρή για τον κόσμο ενόψει Θεσπρωτού

Ένα πολύ ωραίο βίντεο, που έχει ως σκοπό να προτρέψει τον κόσμο της Νίκης Βόλου να δώσει βροντερό παρών στο Πανθεσσαλικό στο πρώτο μπαράζ ανόδου με τον Θεσπρωτό, δημιούργησε ο Φάνης Αλεξανδρής.
Κεντρικό σύνθημα είναι το “Together we are stronger” (ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί), που καλεί όλους όσοι αποτελούν τον οργανισμό της ομάδας να δείξουν τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση.
Υπάρχουν εικόνες από τη νικιώτικη κερκίδα σε ματς που ο κόσμος της ομάδας έχει γράψει ιστορία και το ίδιο θέλει να κάνει και την προσεχή Κυριακή.
Συγκεκριμένα υπάρχουν επιλεγμένα πλάνα από τους πανηγυρισμούς στο μπαράζ παραμονής της Νίκης με τη Λαμία στην Καρδίτσα τον Ιούνιο του 1991, τους πανηγυρισμούς μπροστά στη Θύρα 3 του Π. Μαγουλάς στην άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική μετά τον τελευταίο αγώνα στα μπαράζ ανόδου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης τον Ιούλιο του 2012, το ιστορικό ματς με τον Ηρακλή την 1η/6/2014, που σήμανε την άνοδο στη Super League, τους πανηγυρισμούς του Ιορδανίδη και του Μαντζίρη στα γκολ που σημείωσαν με τον Ολυμπιακό Βόλου πέρσι (1-3) και φέτος με τα Σέλλανα (2-0) αντίστοιχα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το τραγούδι που συνοδεύει την εικόνα με ρεφρέν «Τώρα υπάρχει ένα μπλε, μπλε, περίεργο μπλε χρώμα».
Δείτε το βίντεο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.