Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών σπό την I.K.O KYOKUSHIN Hellas

Από την Πανελλήνια Οργάνωση Kyokushinkai karate ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των προαγωγικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Αρχηγείο της στον Βόλο στην οδό Παγασών 119, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019. Τις εξετάσεις διοργάνωσε ο κ. Ιωάννης Στεφάνου, πτυχιούχος προπονητής καράτε της Γ. Γ. Γραμματείας Αθλητισμού και αφορούσαν την εκπαιδευτική περίοδο 2019- 2020.

Η εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από τον Shihan κ. Ιωάννη Στεφάνου 5 Dan Αρχηγό-Εκπρόσωπο του αυθεντικού Kyokushinkai karate στην χώρα μας, αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής & Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate, ευρωπαϊκό διαιτητή, τον Sensei Μάριο Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μαύρη Ζώνη 2 Dan του Kyokushinkai Karate και 2 Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ, την Sempai Αριστέα Δημητρακοπούλου και τον Sempai Νικόλαο Δεληγιάννη.

Στις εξετάσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Kyokushinkai karate τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα πάντα με τα Ιαπωνικά πρότυπα του συστήματος, του Ιδρυτού Sosai Masutatsu Oyama τον οποίο ο κ. Ιωάννης Στεφάνου είχε την μεγάλη τιμή και χαρά να τον γνωρίσει από κοντά.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι φίλοι και γονείς των αθλητών εντυπωσιάστηκαν με την άψογη εκτέλεση των τεχνικών που στο σύνολό της πλησίασε την τελειότητα προβάλλοντας έτσι την άριστη κατάσταση των αθλητών.

Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος και κατέκτησαν επιτυχώς το βαθμό του 10 KYU οι αθλητές: Τσιμπερίδης Δημήτρης, Ζαφρακόπουλος Δημήτρης, Κουπαράνης Χριστόδουλος, Χαρχαρής Ανδρέας, Κόκκινου Ελένη, Γκανελλάρι Σταύρος, Τσαούση Βασιλική, Emigert Hasko, Βουτσής Κων/νος, Κουτσοβαγγέλη Λυδία, Ρεπανέλη Ρεγγίνα, Μιχαηλίδης Ευάγγελος, Μαδέσης Δημήτριος, Κουτσιαρής Ιωάννης, Μαρίδου Ευθυμία, Γιάνκου Ζήσης, Παπαμαργαρίτης Απόστολος, Βουγάς Νικόλαος
8 KYU οι αθλητές: Κουτρούμπας Βασίλειος, Διακογιάννης Δημήτρης, Ματσάγγου Αντωνία
7 KYU οι αθλητές: Παπαθεοδώρου Χρήστος, Μιχαηλίδης Νικόλαος, Αποστόλου Αργύρης, Στεργίου Βασίλειος, Κατόπης Ιωάννης, Φιλυρίδου Μαργαρίτα, Θάνος Χρήστος, Τσομπάνογλου Γιώργος
6 KYU οι αθλητές: Κουτρούμπα Αλεξάνδρα, Κουμπαράκη Ηλέκτρα
5 KYU ο αθλητής: Ζάχος Δανιήλ
4 KYU οι αθλητές: Μπουτσιουρή Θωμάς, Τσιμπερίδης Στέργιος, Μανιά Νικολέτα, Σανιδάς Πατρίκιος, Σανιδά Νάντια, Ντάγγαλος Γεώργιος
3 KYU ο αθλητής: Οικονομίδης Αλέξανδρος
2 KYU ο αθλητής: Ορέστης Μάμμης.

Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου είναι και επίσημος εξεταστής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για τον Βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1DAN και μπορούν στον Νομό μας όσοι το επιθυμούν μέσω του Συλλόγου μας να εξετάζονται για τον Βαθμό Μαύρης Ζώνης 1DAN. Εξήγησε στους αθλητές ότι το καράτε βοηθά τον ασκούμενο, τον ετοιμάζει και τον ωριμάζει ως αθλητή να φτάσει ψηλά τόσο αγωνιστικά αλλά και ως μέλος της κοινωνίας μας αξιοποιώντας σωστά τις γνώσεις του αθλήματος, τον αυτοέλεγχο, την εγκράτεια, τον σεβασμό, την υπομονή και την επιμονή. Αξίζει να αναφέρουμε τα θερμά συγχαρητήρια που δέχτηκαν οι προπονητές του Συλλόγου από τους γονείς των αθλητών τόσο για την άψογη προετοιμασία τους όσο και για την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Τόσο ο κ. Ιωάννης Στεφάνου όσο και οι προπονητές, Κυριακή Στεφάνου και Μάριος Στεφάνου, συγχαίρουν τους αθλητές για το καλό τους τεχνικό επίπεδο, τη σοβαρότητα και την πειθαρχία που έδειξαν κατά την διάρκεια των εξετάσεων!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.