Εξετάζει Πετράκη η Νίκη Βόλου

O Nίκος Πετράκης (δεξιά) δοκιμάζεται στη Νίκη Βόλου

Από τη στιγμή που οι προπονήσεις συνεχίζονται για τις ομάδες της Μαγνησίας, η Νίκη Βόλου παραμένει προσηλωμένη στην προετοιμασία, έστω και αν τίθεται εν αμφιβόλω η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, αφού κάποιες ομάδες της κατηγορίας προς το παρόν δεν μπορούν να προπονηθούν μέχρι και τις 15 Μαρτίου τουλάχιστον.

Η Νίκη παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και περιμένει τις οριστικές εξελίξεις που πιθανότατα θα αποκρυσταλλωθούν μετά τη σημερινή σύσκεψη της επιτροπής λοιμωξιολόγων. Πάντως, ο Στάικος Βεργέτης και οι συνεργάτες του δεν μειώνουν τις απαιτήσεις τους από τους παίκτες τους, δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιριστές να αποδείξουν αν μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στο δυναμικό της ομάδας.

Ένας εξ αυτών είναι ο Νίκος Πετράκης, γιος του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης και και προπονητή, Γιάννη, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μπει στο μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου των «κυανόλευκων», και μάλιστα λέγεται ότι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις στις οποίες έχει πάρει μέρος.

O Πετράκης αγωνίζεται ως επιθετικός, όντας 19 ετών, ενώ έχει αγωνιστεί το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και εφόσον πείσει μπορεί να αποτελέσει μία νέα μεταγραφική προσθήκη στο δυναμικό της Νίκης Βόλου, προκειμένου αυτό να αποκτήσει και το απαιτούμενο βάθος, εφόσον αρχίσει η αγωνιστική δράση στη Football League.

Bέβαια, δεν είναι μόνο ο νεαρός Πετράκης που έχει δοκιμαστεί από το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και στην περίπτωση Αργεντίνου ποδοσφαιριστή που απασχολεί έντονα διοίκηση και προπονητή, ώστε να ενταχθεί στην ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.