Εξετάζει Λημνιό και Κατράνη ο Ολυμπιακός

Το ενδεχόμενο να κινηθούν για τους Βολιώτες Λημνιό και Κατράνη, ακόμα και μέσα στον Γενάρη, εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Μπορεί οι πρωταθλητές Ελλάδος να έχουν δηλώσει ότι ακόμα δε θα κάνουν κάποια προσθήκη, όμως ο Μπέντο έχει αποδείξει ότι στηρίζει τους νέους παίκτες.

Έτσι, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα για δύο παίκτες που αρέσουν και παρακολουθούνται από τους «ερυθρόλευκους» αλλά και από τους υπόλοιπους… μεγάλους της Λίγκας. Ο Κατράνης είναι αυτός που φαίνεται να έχει πιο… ψηλά τις μετοχές του, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» ο Λημνιός έχει τους «φανς» του στο λιμάνι. Ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός, που ξεκίνησε από τη Νίκη, έχει παίξει σε 9 αγώνες για το πρωτάθλημα και έναν για το Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας από ένα γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του. Από την άλλη ο Κατράνης, που αποτελεί προϊόν της Αγίας Παρασκευής και του Κώστα Μπράτσου, έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές μέεχρι στιγμής φέτος στη Σούπερ Λίγκα.

Το τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδος φέρεται να έχει εξαιρετική άποψη για την αξία και των δύο και έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στους ιθύνοντες της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.