Έξι ανανεώσεις για τον Ίωνα Βόλου

Έξι ανανεώσεις παικτών όπου και πέρυσι ήταν το ρόστερ, ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες ο Ίωνας Βόλου. Η αρχή έγινε με τον Χρήστο Καλογερόπουλο, πρώτο σκόρερ της ομάδας την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ακολούθησαν οι Χρηστομάνος και Λωρίτης, οι Τζήμας και Παλάσκας πήραν σειρά, ενώ τελευταία χρονικά ανακοινώθηκε η παραμονή του Γιώργου Μπεκρή. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα του Συλλόγου αναφέρουν τα εξής:

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ίωνα για τη σεζόν 2021-2022, Χρήστος Καλογερόπουλος

«Ο Α.Σ Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Χρήστο Καλογερόπουλο. Ο Χρήστος κατά την περσινή χρονιά βοήθησε τα μέγιστα στην ομάδα μας αποτελώντας και τον πρώτο σκόρερ του συλλόγου μας. Επίσης αποτελεί ένα πρότυπο για τα νέα παιδιά της ομάδας μας με το ηθος και την πορεία του . Καλή χρονια να έχουμε Χρήστο με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού.

Ο Αντώνης Χριστομάνος
Ο Κώστας Λωρίτης

Ο Α.Σ Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Αντώνη Χρηστομάνο και Κώστα Λωρίτη. Ο Αντώνης συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στην ομάδα μας. Κατά την περσινή χρονιά αποτέλεσε βαρόμετρο για την ομάδα μας μέσα στην ρακέτα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Ο Κώστας συνεχίζει για τρίτη χρονιά στην ομάδα μας. Κατά την περσινή χρονιά ξεχώρισε στην ρακέτα με τον δυναμισμό του και την εμπειρία του όντως καθοριστικός στην καλή πορεία της ομάδας μας. Καλή χρονιά να έχετε Αντώνη και Κώστα με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού.

Ο Δημήτρης Τζήμας εν δράσει
Ο Βασίλης Παλάσκας

Ο Α.Σ Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Δημήτρη Τζήμα και Βασίλη Παλάσκα. Ο Δημήτρη συνεχίζει για πέμπτο χρόνο στην ομάδα μας όντως από τους παλιότερους παίχτες του Ίωνα. Κατά την περσινή σεζόν ήταν δεύτερος μπόμπερ, ενώ ήταν και ιδιαίτερα καθοριστικός σε αρκετά ματς του συλλόγου μας. Θα βοηθήσει και φέτος πολύ την ομάδα μας κυρίως μέχρι τον Δεκέμβριο, καθώς μετά θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Ο Βασίλης συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα μας. Κατά την περσινή σεζόν βοήθησε παρά πολύ σε οποία θέση του ζητήθηκε. Διακρίνεται για την αμυντική του ικανότητα και θα αποτελέσει και φέτος ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του κοουτς Τσαβέ. Καλή χρονιά να έχουμε Δημήτρη και Βασίλη με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού.

Ο Γιώργος Μπεκρής

Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Μπεκρή. Ο Γιώργος είναι ο πιο παλιός παίχτης της ομάδας μας όντας έξι χρονιά στον σύλλογο με ένα διάλειμμα ενός χρόνου ενδιάμεσα. Κατά την περσινή χρονιά αποτέλεσε έναν από τους ηγέτες της ομάδας μας όμως στάθηκε πολύ άτυχος λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη αχίλλειου τένοντα) τον Φεβρουάριο. Συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του και μόλις είναι απόλυτα έτοιμος θα βοηθήσει και αυτός την φετινή προσπάθεια μας . Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία Γιώργο. Γρήγορη και σταθερή επάνοδο στα γήπεδα σου ευχόμαστε και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.