Έξι μεταγραφές έκανε ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας

Το αυτοκίνητο του Γιάννη Πλάγου

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας καλωσορίζει έξι νέους αθλητές στις τάξεις του, φτάνοντας τους 53 συνολικά.

Ξεκινώντας από την κλάση Α7 ο Ο.Μ.Α.Θ. υποδέχεται τον πανελλήνιο πρωταθλητή ασφάλτου στις κατηγορίες F2 και C3 Γιάννη Πλάγο από την Καλαμάτα, που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Συμμετέχει στους αγώνες από το 2004, έχοντας καταφέρει να διακριθεί και να κατακτήσει τίτλους στους περισσότερους απ’ αυτούς, ενώ τα τελευταία χρόνια παίρνει μέρος με ένα Honda Civic Type-R EP3.

Στην ίδια κλάση ο Ο.Μ.Α.Θ. υποδέχεται τον τριταθλητή της κατηγορίας C3 του κυπέλλου ασφάλτου Βορείου Ελλάδας 2018 Παύλο Μπαξεβανάκη από τη Θεσσαλονίκη. Συμμετέχει στους αγώνες είτε με Honda Civic Type-R EP3 είτε με Toyota Yaris τόσο ως οδηγός όσο και ως συνοδηγός, έχοντας προλάβει στην σύντομη καριέρα του να κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνοδηγών στην κατηγορία C6 το 2017 και το κύπελλο ασφάλτου οδηγών Βορείου Ελλάδος στην ίδια κατηγορία την ίδια χρονιά.

Στην κλάση Ε10 ο Ο.Μ.Α.Θ. υποδέχεται τον Κώστα Τραγή από τον Βόλο. Ο Κώστας αποτελεί ένα από τους παλαιότερους εν ενεργεία αγωνιζόμενους οδηγούς του Βόλου, συμμετέχοντας τόσο σε rally όσο και σε αναβάσεις πάντα με Peugeot 205 Rally. Έχει καταφέρει να διακριθεί σε μία δύσκολη και απαιτητική κλάση συχνά, υποσκελίζοντας δυνατότερους συνδυασμούς, ενώ η εμπλοκή του στην οργάνωση ενός αγώνα θα αποτελέσει ένα ακόμα ατού του σωματείου.

Στην κλάση Ν2 ο Ο.Μ.Α.Θ. υποδέχεται τον Κλεάνθη Νικολουδάκη από την Αθήνα. Ο Κλεάνθης είναι ένας νέος αθλητής που συμμετέχει κυρίως σε αγώνες Rally με Citroen Saxo, μαζεύοντας εμπειρίες και δείχνοντας πως αγώνα με τον αγώνα πως αποκτά εμπιστοσύνη στο αυτοκίνητό του.

Έναν από τους εμπειρότερους συνοδηγούς της πόλης ενέταξε στο δυναμικό του ο Ο.Μ.Α.Θ., τον Βασίλη Γκιλομανάκη από τον Βόλο. Από το 2010, όταν και έκανε το ντεμπούτο του, αποτελεί σταθερά την ήρεμη δύναμη στο δεξί κάθισμα του αυτοκινήτου γνωρίζοντας τον τρόπο να πάρει τα μέγιστα από τον οδηγό του χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο, ενώ θα έχει κυρίως τον ρόλο του συνοδηγού του Κώστα Τραγή.

Τέλος ο Ο.Μ.Α.Θ. καλωσορίζει τον Στέλιο Αράπη από την Αθήνα σε μία χρονιά που αναμένεται να επιστρέψει στους αγώνες. Ο πλουραλισμός των συμμετοχών του τόσο σε αυτοκίνητα όσο και σε τερέν τον καθιστά αυτόματα ως ένα έτοιμο συνοδηγό, ενώ το 2019 θα συμμετάσχει και ως οδηγός σε αναβάσεις με ένα Suzuki Swift.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ευχαριστεί όλους τους αθλητές του σωματείου για την εμπιστοσύνη τους και τους εύχεται καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση στους αγώνες του 2019.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.