Έξι μετάλλια στο 3ο τρόπαιο κολύμβησης του Παναθηναϊκού για τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.

Με 6 μετάλλια, 3 χρυσά και 2 αργυρά και 1 χάλκινο επέστρεψαν οι 5 αθλητές-αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. από την Αθήνα, όπου συμμετείχαν στο 3ο Τρόπαιο κολύμβησης, που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 850 κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Αν και ολιγομελής η αποστολή, κατάφερε να κατακτήσει 6 μετάλλια και να πετύχει αρκετές ατομικές επιδόσεις.

Αναλυτικά:

Τρία χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Θανάσης Μακρής στα 100μ, 200μ και 400μ ελεύθερο, αργυρά μετάλλια κατέκτησαν ο Δημήτρης Σταματίου στα 50μ πεταλούδα και ο Δημήτρης Φλαμπούρης στα 200μ ελεύθερο και χάλκινο μετάλλιο η Αναστασία Παπαδημητρίου στα 200μ ύπτιο. Συμμετείχαν με βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων και οι Απόστολος Μπαράκος και Γιάννης Γιάκας.

Η εφορία κολύμβησης  συγχαίρει τους  προπονητές της  αγωνιστικής ομάδας Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Στέλλα Μπέμπη και Βασίλη Κατσικόπουλο, και τους αθλητές για την εμφάνιση τους, που δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον της βολιώτικης κολύμβησης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής ομάδας συνεχίζονται στο επόμενο διάστημα με τελικούς στόχους τα Πανελλήνια πρωταθλήματα του καλοκαιριού, από τα οποία η κολύμβηση του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. προσδοκά κορυφαίες επιδόσεις και καλύτερα αποτελέσματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.