Έξω φρενών ο Μπούσης στον ΟΦΗ με τις αντιδράσεις για το σήμα

Σε κοινή ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι του ΟΦΗ χαρακτηρίζουν έκτρωμα το νέο σήμα και ζητούν από τη διοίκηση να το αποσύρει. Αυτή ήταν μία ακόμη σφοδρή αντίδραση μαζί μ’ αυτήν των Παλαιμάχων, κάτι που σύμφωνα με ρεπορτάζ του gentikoule.gr έκανε έξω φρενών τον Μιχάλη Μπούση, για την παρουσία του οποίου πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το gentikoule:

“Στα γραφεία της ΠΑΕ συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του ΟΦΗ με τον Μιχάλη Μπούση να ακυρώνει όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού που είχε για υποθέσεις της ΠΑΕ και αναχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω για την απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, όμως είναι δεδομένο πως σχετίζεται με τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο 24ωρο για την αλλαγή του σήματος – όχι από την πλευρά των φιλάθλων αλλά προσώπων που τοποθετήθηκαν δημόσια και στο παρελθόν είχαν σχέση με τον σύλλογο.

Ωστόσο αυτό που έχει την σημασία του είναι πως αυτήν τη στιγμή δείχνουν να είναι όλα ανοικτά για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ, καθώς δεν διαψεύδεται αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το σίγουρο είναι πως αναμένεται να ακολουθήσουν μέρες με μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετή αγωνία.

Ο Μιχάλης Μπούσης ήταν έξω φρενών με τοποθετήσεις, όχι από την πλευρά του κόσμου, και μάλιστα τονιζόταν ότι πρόκειται για “ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από δήθεν τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ” με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αφορά δημόσιες τοποθετήσεις ατόμων που είχαν θέση στον σύλλογο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής Γ.Σ. έδωσε το παρών ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος που απαίτησε από τη νυν διοίκηση να του επιστραφούν χρήματα που θεωρεί ότι του οφείλονται.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων

«”Respect our history”

Σαν οργανωμένο οπαδικό κίνημα του Ομίλου Φιλάθλων Ηρακλείου,γνωρίζοντας,την τεράστια ιστορία του συλλόγου και βιώνοντας ένα μεγάλο μέρος απ’ αυτή πολλές γενιές Ομιλιτών, εκφράζουμε πίκρα, απογοήτευση και οργή γι’ αυτό το τεράστιο ιστορικό λάθος το οποίο διαπράξατε χθες.

Αλήθεια, εσείς “παιδιά” του Ευγένιου, που για πολλά χρόνια και σε δύο διαφορετικές δεκαετίες μεγαλουργήσατε στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης τιμώντας την φανέλα, πώς νιώθετε που εσείς οι ίδιοι ξηλώνετε και διαγράφετε σε μια ημέρα τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας;;;

Κύριε Μιχάλη Μπούση και “παιδιά” του Ευγένιου, από την πρώτη μέρα έλευσή σας, σας στηρίξαμε… Στηρίξαμε όλο αυτό το εγχείρημα, για το οποίο άλλωστε αγωνιστήκαμε κατά το παρελθόν σαν Οπαδικό Κίνημα όλοι μαζί ενωμένοι, με έναν κοινό στόχο! Έναν Ο.Φ.Η. ανεξάρτητο υπερήφανο και με αξιοπρέπεια!!!

Όμως! Ποτέ και σε καμία στιγμή αυτά τα δύο σχεδόν χρόνια δεν αφουγκραστήκατε και δεν λογαριάσατε τα “πιστεύω” και τα συναισθήματα του κόσμου. Δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτα πέρα από σεβασμό στην ιστορία και στον ΛΑΟ του ΟΦΗ μας.

Εκφράζοντας το σύνολο των οργανωμένων και μη… ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!

Απαιτούμε άμεσα την αφαίρεση αυτού του εκτρώματος… Το απαιτεί η 95χρονη ιστορία του Ο.Φ.Η μας !!! Αν στοχεύετε σε εμπορικές επιτυχίες, αναζητήστε νέες μεθόδους και δράσεις οι οποίες δεν θα προσβάλλουν την ιστορία μας! Φθηνά κόλπα marketing ΟΧΙ σε εμάς!

ΛΑΕ ΤΟΥ Ο.Φ.Η.!!!!Με αξιοπρέπεια, σεβασμό και με απεριόριστη αγάπη προς όλους εσάς, τους απλούς φιλάθλους, μικρούς και μεγάλους, για τα αδέρφια μας εκεί ψηλά αλλά και ολόκληρο το οπαδικό κίνημα της Θύρας 4, δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη παρωδία! Δεν θα γίνουμε συνένοχοι! Έτσι λοιπόν,αποφασίζουμε ότι για τα επόμενα χρόνια, δεκαετίες μέχρι και το θάνατο, στην αγαπημένη μας Θύρα 4, σε ολόκληρο το Γεντίκουλε, στις σημαίες, στα πανό μας, στα μπλουζάκια μας, αλλά και σε κάθε γήπεδο που θα βρεθούμε θα μας συνοδεύει και θα υπάρχει πάντα η ασπίδα! Υποσχόμαστε ότι οι νέες γενιές οπαδών θα μεγαλώσουν όπως μεγαλώσαμε κι εμείς! Με αυτό το έμβλημα! Με αυτό το σήμα βαθιά ριζώμενο μέσα στην ψυχή μας!!!!

Υ.Γ: Το κεφάλι ψηλά κι ασπίδα στη καρδιά!

Υ.Γ. 4: Τα κορμιά μας γεμάτα τατουάζ με την ΑΣΠΙΔΑ που καταργήσατε χωρίς να μας δώσετε έστω το δικαίωμα συμφωνίας η διαφωνίας.

Snakes 4 heraklion club

Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος

Archanes club

OFI Germany fans

Ο.Φ.Η. U.K fans».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.