Έξοδος για τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση του Ολυμπιακού

Μια ήσυχη και ενωτική βραδιά πέρασαν χθες, παίκτες, προπονητικό team αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937, οι οποίοι συνέφαγαν σε γνωστή κεντρική ταβέρνα της πόλης.

Η ομαδική αυτή έξοδος δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται, καθώς στόχος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι η ομάδα να είναι ενωμένη εντός κι εκτός γηπέδου.

Σε χαλαρό κλίμα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, ενώ ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης μιλώντας στους παίκτες, τους ανέφερε πως η Διοίκηση είναι δίπλα τους και τους στηρίζει, ενώ συμπλήρωσε πως εκείνο που επιθυμεί τόσο εκείνος όσο και όλη η διοίκηση είναι να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο και να φέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου στη θέση που του αξίζει.

Φυσικά στην παρέα το παρών έδωσαν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας, αλλά και ο κ. Αλέκος Μεταφτσής, έφορος του γυναικείου μπάσκετ, όπως και ο κ. Νίκος Κάβουρας που εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη στη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.