Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου προς δύο χορηγούς

Μετά το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής (27/12) πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Βελεστίνου η παράδοση χειμερινών ειδών ενδυμασίας με αποδέκτες παίκτες, προπονητικό επιτελείο και βοηθητικό προσωπικό της ομάδας.
Έτσι, ο Ρήγας ντύνεται πλέον με μπουφάν χορηγίας του δικτύου Super Market “Proton” και του Μελετητή Ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων “Απόστολου Βασιλόπουλου”. Και οι δύο χορηγοί δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην κωμόπολη του Βελεστίνου.

Όπως αναφέρεται σε ευχαριστήρια ανακοίνωση: “Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» ευχαριστεί τους ανωτέρω χορηγούς για τη γενναιόδωρη χορηγία τους, προσφέροντας τα εν λόγω είδη ενδυμασίας προς την ομάδα μας, καλύπτοντας βασικές λειτουργικές ανάγκες του Ρήγα.
Επισημαίνουμε, για μία ακόμη φορά, ότι τέτοιου είδους χορηγοί αποτελούν σημαντικούς αρωγούς σε μία δύσκολη εποχή που διανύουμε, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Την ευχαρίστηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μετέφερε ο αρχηγός του Ρήγα, Δημήτρης Γάρος, δηλώνοντας: «Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς για την προσφορά τους στην ομάδα μας, που μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφα μέσα στο γήπεδο».

Από πλευράς τους οι χορηγοί Νικόλαος Τσιμπουκλής, εκπρόσωπος του Δικτύου Super Market “Proton” και ο Μελετητής Ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων “Απόστολος Βασιλόπουλος”, ευχήθηκαν «καλούς αγώνες με υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι του ιστορικού συλλόγου μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.