«Eυχή όλων να καθιερωθεί το Agria Basketball Tournament»

Aπόλυτα ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι διοργανωτές του «Agria Basketball Tournament», με τους αγώνες μπάσκετ 3on3 να κερδίζουν τις εντυπώσεις, όπως και το σύνολο της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το τουρνουά διεξήχθη το διήμερο 21-22/8, στο ανακαινισμένο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Αγριάς και σ’ αυτό έλαβαν μέρος συνολικά 14 ομάδες και 56 αθλητές. Στο πρώτο ηλικιακό γκρουπ (12-14 ετών) πρωταθλητές στέφθηκαν οι hoopers, στο δεύτερο (15-17 ετών) οι Αεβδίτες και στο τρίτο (18+) οι A. Manos team.

Όπως αναφέρουν και οι διοικούντες της ομάδας μπάσκετ της Αγριάς που διοργάνωσαν το τουρνουά: «Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια. Ευχαριστούμε την ΕΨΑ Βόλου που δρόσισε με τα αναψυκτικά της όλους τους παρευρισκόμενους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην λέσχη ειδικών δυνάμεων Μαγνησίας για την ιατρική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Ευχαριστούμε τους συνδέσμους διαιτητών και κριτών Μαγνησίας για την παρουσία τους.

Ευχή όλων το Agria Basketball Tournament να καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.