Ευεργετικό ρεπό για τον ΓΣ Αλμυρού

Μετά τη σπουδαία επικράτηση επί του Φωκικού

Ευεργετικό ρεπό μετά την επικράτηση απέναντι στον Φωκικό θα είναι αυτό για τον ΓΣ Αλμυρού σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας, Θάνου Θεοδώρου.

Μιλώντας στο «Magnesiasports», o προπονητής της ομάδας αφού αναφέρθηκε στο σοκ του τραυματισμού του Αργύρη Κυριάκου, εκφράζοντας και ευχές για ταχεία επιστροφή, μίλησε και για την τελευταία αναμέτρηση με την ομάδα της Φωκίδας. «Ήταν ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο, που ευτυχώς έστω και στο τέλος το πήραμε. Αυτό το ματς είναι αντιπροσωπευτικό των μικρών διαφορών που έχουν οι ομάδες στον όμιλό μας και μας κάνει πιο δυνατούς το να παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα σε κάθε λεπτό των αναμετρήσεων μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού, που πλέον βλέπει τη δουλειά που πρέπει να γίνει στο διάστημα της ερχόμενης εβδομάδας.

«Όσον αφορά το ρεπό, πιστεύω ότι μας δίνει τη δυνατότητα για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους οι ποδοσφαιριστές μου αλλά και για να καταλάβουν ότι η κάθε λεπτομέρεια κάνει την διαφορά στον όμιλό μας» τόνισε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.