Ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων για τη Νίκη Βόλου ενόψει δύσκολης συνέχειας

Δεν προσφέρεται για κριτική το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Φαίακα Κέρκυρας, αφού οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στον Βόλο μόλις με έξι παίκτες στην αποστολή τους, δείγμα του ότι έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια και συνεχίζουν προκειμένου να μην αποβληθούν από το πρωτάθλημα.

Από την άλλη η Νίκη εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδυναμία του αντιπάλου, αφού πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί και τόσο πολύ στο φετινό απαιτητικό πρωτάθλημα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και νεαροί παίκτες του συλλόγου, όπως είναι οι Βαλής και Δελεντζές.

Οι βάσεις υπάρχουν λοιπόν και για το μέλλον της Νίκης και αυτό φάνηκε και σε αγωνιστικό επίπεδο (πρώτος σκόρερ άλλωστε ήταν ο Βερτζάγιας με 21 πόντους), ενώ και οι βασικοί παίκτες πήραν ανάσες, καθώς το πρωτάθλημα είχε και θα έχει πολλές απαιτήσεις, εφόσον η Νίκη θέλει να συνεχίσει σε ρυθμούς πρωταθλητισμού και διεκδίκησης ανόδου. Μιας και η αγωνιστική δράση για τη Γ’ Εθνική κατηγορία έχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο διακοπή, οι «κυανόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να ανακτήσουν μέρος των χαμένων τους δυνάμεων αλλά και να… αναρρώσουν αφού οι εποχικές ιώσεις έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους και στο συγκεκριμένο σύνολο. Η επιστροφή στη δράση εξάλλου έχει οριστεί για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, με τη Νίκη να δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΣΚ Ιωάννινα, που είναι αρκετά φιλόδοξος φέτος και έχει κάνει ζημιά σε αρκετές ομάδες στην έδρα του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.