Εύκολα η ΑΕΚ στα ημιτελικά κυπέλλου

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 4-0 του Παναιτωλικού και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πέμπτη διαδοχική χρονιά!

Στο 7΄ έγινε το 1-0 για την ΑΕΚ. Μετά από σέντρα του Λόπες, ο Κέβιν δεν απομάκρυνε σωστά και ο Ολιβέιρα, με ωραίο σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κεντ.

Στο 36’  ο Αραούχο έδωσε στον Μάνταλο, που απέφυγε Μαλή και Μαρσιάλ μέσα στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Κρίστισιτς ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία για το 2-0.

Στο 78’ η υπόθεση πρόκριση είχε λήξει και ο Αραούχο έκλεψε την μπάλα από τον Σίεστεντ, έκανε το γύρισμα και ο Αλμπάνης σε κενή εστία έγραψε το 3-0. Όμως αυτό δεν έμεινε μέχρι τέλους καθώς  στο 87′  η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι. Ο Λιβάγια τσίμπησε την μπάλα προ του Κνετ, ο οποίος τον ανέτρεψε και ανέλαβε την εκτέλεση για το 4-0 που ήταν και το τελικό.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος (71′ Σιμάνσκι), Αραούχο (79’ Οικονόμου), Ολιβέιρα (60′ Αλμπάνης), Λιβάγια.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Μαρσιάλ, Μαλής, Σίεστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (72′ Άλβαρες), Μιμίτο, Ντουάρτε, Φυντόπουλος (63′ Ρόσα), Μπαΐροβιτς (68′ Μουνιέ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.