Ευρεία φιλική νίκη με 0-7 για τον Ατρόμητο Ν.Ι. στη Σούρπη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ευρεία φιλική νίκη με 0-7 πέτυχε στη Σούρπη επί του Αίαντα ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας στο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο 14’ ο Κέρι κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για το 0-1, ενώ στο 20’ η κεφαλιά-πάσα του Καρρά μετατράπηκε σε ασίστ, καθώς ο Τσελεπής την αξιοποίησε, γράφοντας με σουτ το 0-2.

Στο 42’ μετά από σέντρα του Κουκουτή και γυριστό σουτ του Κατσαμάγκα έγινε το 0-3, που δεν ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, καθώς στο 44’ ο Κέρι συνδυάστηκε με τον Βελετζάκο και εκτέλεσε σωστά, πετυχαίνοντας το 0-4 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 57ο λεπτό σημειώθηκε το 0-5, με τον Τσελεπή να βγάζει την ασίστ για τον Μαχαίρα, που βρήκε δίχτυα, ενώ ο Κέρι έφτασε στο χατ-τρικ στο 61’ μετά από νέα τελική πάσα του Βελετζάκου (0-6). Το τελικό 0-7 ήρθε από τον Δαρή μετά από τροφοδότησή του με τακουνάκι από τον Κέρι στο 63’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Σάμπα, Κουκουτής, Παπαδόπουλος Δ. Θ., Σεφερκόλλι, Βελετζάκος, Ιορδανίδης, Καρράς, Τσελεπής, Μαχαίρας, Κέρι, Κατσαμάγκας
Αγωνίστηκαν και οι: Γιοβάνης, Μαγιόγλου, Σιώμος, Δαρής, Νταβλαμάνος, Χασάπης Α., Χασάπης Γ., Διαμαντόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.