Ευρωλίγκα: Με Βιλερμπάν απόψε ο Ολυμπιακός για την «οκτάδα»

Τη Βιλερμπάν θα βρει ξανά απόψε (19/1, 21:45) στο δρόμο του, για δεύτερη φορά σε πέντε ημέρες ο Ολυμπιακός, στην εξ αναβολής συνάντηση της 10ης αγωνιστικής.

Η ήττα (63-69) στο ΣΕΦ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί 3-0 της ομάδας του Πειραιά και την άφησε μία νίκη μακριά από την πρώτη οκτάδα και τα πλέι οφ (10-9).

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Χασάν Μάρτιν, που δεν έπαιξε στον πρώτο αγώνα, μπορεί να κάνει τη διαφορά απέναντι στα ψηλά και αθλητικά κορμιά της ομάδας του Τι Τζέι Πάρκερ.

Πάντως, η επιθετική λειτουργία των Πειραιωτών την περασμένη Παρασκευή (15/1) ήταν από τις χειρότερες που έχουν παρουσιάσει φέτος, γι΄ αυτό και χρειάζεται συνολική βελτίωση για να αποφύγει ο Ολυμπιακός μια δεύτερη συνεχή ήττα από την προτελευταία ομάδα της κατάταξης (6-13).

Για να επιστρέψει στην οκτάδα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει τρόπους να μπει στη ρακέτα της Βιλερμπάν, αξιοποιώντας πέραν του Χασάν Μάρτιν, τους Έλις, Πρίντεζη, Βεζένκοφ και Ζαν-Σαρλ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει και σ΄ αυτό το παιχνίδι στις υπηρεσίες του Παπανικολάου και του Λαρεντζάκη, ο οποίος δηλώθηκε μεν στη δωδεκάδα για την 20ή αγωνιστική, αλλά είναι τραυματίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.