Ευθύμης Ρεντζιάς: «Οι πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ»

O Τρικαλινός παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Ευθύμης Ρεντζιάς, όντας υποψήφιος στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, τονίζοντας πως είναι οι πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία του μπάσκετ στη χώρα μας.

Όσον αφορά τις εκλογές της ΕΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ ανέφερε: «Είναι οι πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Πλέον θα γίνουν κανονικές εκλογές και έχουμε δικαίωμα συμμετοχής και εμείς. Γιατί πραγματικά, με τον τρόπο που γίνονταν προηγουμένως οι εκλογές, μπορούσες να είσαι υποψήφιος και να μην βρίσκεις ούτε τη ψήφο σου»!

Επίσης τόνισε ότι πλέον, ο νόμος Αυγενάκη και οι νέες μεταρρυθμίσεις δίνουν και στους αθλητές το δικαίωμα να συμμετέχουν και να δηλώνουν παρόντες. «Πιστεύουμε πως η δική μας ομάδα, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα, είναι η ομάδα νίκης που θα κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις ώστε το μπάσκετ να επιστρέψει εκεί όπου πραγματικά το θέλουμε όλοι. Εμείς που το υπηρετήσαμε και το αγαπήσαμε, αλλά και όλος ο κόσμος» σημείωσε μεταξύ άλλων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.