Φαν’τ Σχιπ: «Κυριαρχήσαμε, αλλά σε αυτά τα ματς πρέπει να σκοράρεις»

Περήφανος για την εικόνα της Ελλάδας κόντρα στη Σουηδία, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τα Σχιπ, μετά την ήττα 2-0, ωστόσο αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα. Τόνισε δεν ότι ελπίζει να μείνει περισσότερο στην ομάδα.

Για το ματς στη Στοκχόλμη τόνισε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Είπαμε και στα αποδυτήρια στα παιδιά πως στο α’ μέρος κυριαρχήσαμε όμως σε αυτά τα ματς πρέπει να σκοράρεις. Στο β’ μέρος άλλαξαν τα πράγματα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά με δικά μας λάθη και μετά ήταν δύσκολο να επανέλθουμε και με την κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε. Δυστυχώς δεν επανήλθαμε. Είχε τελειώσει το ματς μετά από αυτό.

Για το εάν το α’ μέρος είναι οδηγός για την Εθνική απάντησε: «Ναι. Είμαι περήφανος για όσα έδειξε η ομάδα (για το α’ μέρος). Περήφανος για απόψε. Κάναμε σπουδαία βήματα και έχει πολύ μέλλον αυτή η ομάδα. Υπάρχουν νέα παιδιά και έχουν χρόνια μπροστά τους».

Ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ τόνισε επίσης πως έχει συμβόλαιο και σκοπεύει να το τιμήσει, πως δεν αποχωρεί και πως δεν ξέρει τίποτα για το μέλλον του. «Έχω συμβόλαιο με την Εθνική, το οποίο τελειώνει, αλλά μέχρι τότε θα είμαι εδώ. Ελπίζω πως θα παραμείνω, όμως δεν εξαρτάται από μένα. Έχω ακούσει κι εγώ για το ενδιαφέρον της Τσίβας, απλά ανακυκλώνεται το όνομά μου, επειδή έχω θητεύσει στον πάγκο της. Είναι φήμες, δεν ξέρω κάτι περισσότερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.