Φαν’τ Σιπ: «Είναι κρίμα να χάνεις όταν προηγείσαι»

Αρκετά «πειράματα» έκανε ο Τζον Φαν’τ Σιπ στο φιλικό της Εθνικής με την Αυστρία, ενώ το γεγονός ότι η Εθνική Ελλάδος δεν κράτησε το σκορ και ηττήθηκε από την Αυστρία, δεν άρεσε στον Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές με νέα πρόσωπα στο φιλικό με τους Αυστριακούς, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 2-1, αν και είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ, ενόψει των αγώνων για το Nations League με Κόσοβο και Μολδαβία.

«Ηταν ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να διαχειριστούμε πράγματα και παίζαμε με μία καλή ομάδα, την Αυστρία. Κάναμε δοκιμές με νέα πρόσωπα. Πήγαμε καλά. Είχαμε αλλαγές, είχαμε 4 παίκτες που έπαιζαν για πρώτη φορά. Όταν κερδίζεις με 1-0 είναι κρίμα να χάνεις. Ήταν ένα καλό τεστ και κοιτάζουμε τα παιχνίδια του Nations League», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την αμυντική διάταξη (πρώτη φορά έπαιξε με τρία στόπερ), είπε πως το δοκίμασε γιατί ψάχνει για λύσεις στα μετόπισθεν από την στιγμή που υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών.

Η Ελλάδα προηγήθηκε με τον Φορτούνη στο 63′, ενώ η Αυστρία αντέδρασε και σε ένα 4λεπτο έκανε την ανατροπή (77′ Γκρίμπιτς, 80′ Μπάουμγκαρντνερ).

«Ψάχνουμε για λύσεις. Ο Μπακάκης για παράδειγμα είναι τραυματίας και ο Χατζηδιάκος δεν μπορεί να παίξει πολλά ματς. Στο τέλος κουραστήκαμε. Κάνανε δύο γκολ από την δεξιά μας πλευρά και θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο… φρέσκοι, αλλά είναι και η ποιότητα των Αυστριακών παικτών» ανέφερε ο Ολλανδός προπονητής.

Αυστρία: Πέρβαν, Τρίμελ (46′ Μπάουμγκαρντνερ), Ντράγκοβιτς, Χίντερεγκερ (47′ Πος), Φριντλ, Σέπφ (48′ Φ. Γκρίλιτς), Ιλσάνκερ, Μπάουμγκαρντλινγκερ (46′ Λάινερ), Χόλτσχαουζερ (66′ Γκρέγκοριτς), Ονισίβο (76′ Σάουμπ), Γκρμπιτς

Ελλάδα: Διούδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας (46′ Λυκογιάννης), Τζαβέλλας, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης (46′ Μιχαηλίδης), Μπουχαλάκης, Λημνιός (82′ Τζόλης), Μάνταλος (46′ Ζέκα), Φούντας (68′ Κουλούρης), Φορτούνης

Δείτε τα τέρματα που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.