Φάτσης: «Ιστορική στιγμή η παράδοση των μετοχών»

Ήδη στη Γενική Συνέλευση της Νίκης Βόλου το απόγευμα της Τετάρτης 01/06 ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης έκανε λόγο για ιστορική στιγμή όσον αφορά την παράδοση των μετοχών στους δικαιούχους, και βάσει νόμου ο Ερασιτέχνης λαμβάνει το 10%.

Αυτό τόνισε και σε ανάρτησή του στα social media o πρόεδρος του ΓΣΒ «Η Νίκη», αναφέροντας τα εξής: «Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Παπακωνσταντίνου Αλέξης παρέδωσε τους τίτλους μετοχών στο πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Στέργιο Φάτση των 10% του μετοχικού κεφαλαίου όπως ο νόμος ορίζει. Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ανέρχεται σήμερα στα 900.000 ευρώ. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου στη χθεσινή ΓΣ των μετόχων παρέδωσε τους τίτλους μετοχών στους κατόχους. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη Μαγνησία».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σε κάθε αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου μίας ΠΑΕ, ο εκάστοτε Ερασιτέχνης κατέχει βάσει των όσων προβλέπει η σχετική νομοθεσία το 10% των συνολικών μετοχών, και αυτομάτως ο ποσοτικός αριθμός αυξάνεται. Αξίζει όμως παράλληλα να επισημανθεί ότι ο εκάστοτε Ερασιτέχνης δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταβίβαση των μετοχών αυτών, ούτε εν μέρει ούτε στο σύνολό τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.