Φάτσης: Κάποιοι θέλουν να διαλύσουν τη Νίκη Βόλου

Όπως τονίστηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση της ομάδας

Το γεγονός ότι η Νίκη Βόλου είναι συμπαγής Σύλλογος και δε θα επιτρέψει σε κανέναν να απαξιώσει την προσπάθεια που γίνεται τονίστηκε μεταξύ άλλων στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στο Μεταξουργείου.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης εκλέχτηκε Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ο Δημήτρης Καραγιάννης.

Λαμβάνοντας το λόγο ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, αναφέρθηκε στη συνεργασία που έχει ο Σύλλογος με τέσσερα ΚΔΑΠ, μέσω των οποίων αθλούνται στο Σύλλογο περίπου 400 παιδιά.

Επέστησε την προσοχή μάλιστα σε όλους, τονίζοντας χαρακτηριστικά «Είμαστε σε μια δύσκολη καμπή του Συλλόγου. Είμαστε στη μέση ενός σχεδίου. Κάποιοι θέλουν να διαλύσουν τον Σύλλογο. Κανένας δεν περίμενε ότι μέσα από μια αποτυχημένη χρονιά που είχε ποδόσφαιρο , ότι θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια του με δικούς μας ανθρώπους κι αυτό έχει γίνει αγκάθι στα χέρια κάποιων».

Μάλιστα, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι γίνεται προσπάθεια από κάποιους να απαξιώσουν τη Διοίκηση του Συλλόγου, πρόσωπα του Συλλόγου για να στρέψουν τον κόσμο απέναντι στη Διοίκηση.

«Έχουν να φοβηθούν αυτοί που έφυγαν και χρωστάνε στο Σύλλογο. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Η ανοχή έχει φτάσει στο τέλος» τόνισε και συμπλήρωσε ότι το ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου, είναι εργαλείο του Συλλόγου κι έχει γίνει μπούμερανκ στο Σύλλογο. «Η Νίκη είναι σε καλό φεγγάρι. Δουλεύουμε για να κάνουμε έναν Σύλλογο όπως του αξίζει με το όνομα και την ιστορία του. Θέλουμε όλους τους Νικιώτες δίπλα μας, να μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε».

Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κι έφορος του τμήματος κολύμβησης και ρυθμικής γυμναστικής Πέτρος Παρασκευόπουλος, χαρακτήρισε γεγονός της χρονιάς, το ότι υπογράφηκε η μίσθωση του πρώην αμαξοστασίου του ΟΣΕ μεταξύ της ΓΑΙΑΟΣΕ και της Νίκης Βόλου κι όπως είπε «Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε» κι ανακοίνωσε ότι έχει κλείσει τον κύκλο του, παραμένει στον Σύλλογο κι εξέφρασε την πρόθεση να συμμετέχει σε πιο «ήσυχα» τμήματα.

Οι αθλητές στο τμήμα υπολογίζονται περίπου στους 300, ενώ έγινε αναφορά και στο τμήμα ρυθμικής γυμναστικής αλλά και καλλιτεχνικής κολύμβησης που ξεκίνησε να λειτουργεί πριν λίγο καιρό.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Μπάσκετ Μπάμπης Τουτουτζόγλου έκανε μια ιστορική αναδρομή κι όπως είπε «Χτίζουμε λιθαράκι λιθαράκι για το μπάσκετ της Νίκης. Μια δουλειά που δεν έχει σταματημό. Το γουστάρουμε, τρέχουμε και θέλουμε η ομάδα μας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Γίνεται ένας αγώνας για να καλύψουμε τα έξοδα της ομάδας. Είναι αγώνας και προσπάθεια όλης της Διοικούσας Επιτροπής με αντικειμενικό σκοπό να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και να μην χρεώσουμε το Σύλλογο. Έχουμε το όραμα να πάμε την ομάδα μας ψηλά. Είμαστε ένα τμήμα με δυναμική». Εξήρε τη δουλειά που γίνεται από τους προπονητές και συνεχάρη τη Διοίκηση και τον Βουλευτή Αλ. Μεϊκόπουλο για το παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΕ, χαρακτηρίζοντας τη μεγαλύτερη επένδυση για το μέλλον της Νίκης.

Για το τμήμα στίβου, τον προϋπολογισμό παρουσίασε το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργος Τάκης. Αναφέρθηκε στην οργάνωση που έχει ξεκινήσει από πέρυσι στο τμήμα, κάνοντας λόγο για ανοδική πορεία του τμήματος, ενώ σύμφωνα με την τελική κατάταξη του ΣΕΓΑΣ, ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» βρίσκεται 72η θέση πανελλαδικά, τη στιγμή που πριν από δύο χρόνια βρίσκονταν στην 130η και 150η θέση, είναι πρώτος Σύλλογος στη Μαγνησία και τέταρτος στη Θεσσαλία. Ο στόχος του Συλλόγου, είναι να βρίσκεται μέσα στην 50άδα. Μάλιστα, ανακοινώθηκε ότι το μέλος της Δ.Ε. Στέλιος Σταματίου παραιτήθηκε και τη θέση του πήρε ο Χρόνης Βελέντζας. Τέλος πρότεινε όλα τα τμήματα του Συλλόγου να διοργανώσουν ένα καλοκαιρινό camp 15 – 30 Ιουνίου και ο Ερασιτέχνης της Νίκης Βόλου να έχει έσοδα.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στ. Φάτσης, αναφέρθηκε και στο αίτημα που κατατέθηκε στα Τουριστικά Ακίνητα με τις τρεις λύσεις που προτάθηκαν για την χρήση των εγκαταστάσεων έναντι τιμήματος από τη Νίκη Βόλου.

Το μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Άκης Σουγγάρης παρουσίασε τον προϋπολογισμό των ακαδημιών ποδοσφαίρου και Ν. Αθλητών.

Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι είναι αναγκαίο να μηχανογραφηθεί ο Σύλλογος με δυνατότητα διαχείρισης του προγράμματος από όλα τα σημεία στα οποία λειτουργούν τα τμήματα του Συλλόγου. Αναφορά στο τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής έκανε ο κ. Αντώνης Πάσχος ιδιοκτήτης εταιρίας Πληροφορικής ο οποίος κατέθεσε και οικονομική προσφορά για την υλοποίηση και εγκατάσταση της εφαρμογής.

Ο Πρόεδρος κ. Φάτσης Στέργιος έκανε αναφορά για τις οικονομικές εκκρεμότητες του Συλλόγου έναντι του Δημοσίου και ότι θα γίνουν προσπάθειες ρύθμισης των οφειλών με στόχο να μπει ο Σύλλογος σε τροχιά βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

Ο γενικός γραμματέας της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου Γιώργος Κουτσούκης εξήγησε τη φιλοσοφία των ανθρώπων που ανέλαβαν το ποδόσφαιρο, προτείνοντας να βγαίνει κάθε μήνα ένα ποσό απ’ όλα τα τμήματα και να δίνεται στον Ερασιτέχνη, ενώ η Φωτεινή Κοκκινάκη πρότεινε να εξετάσει η Διοίκηση το ζήτημα υπαγωγής σε ρύθμιση 120 δόσεων.

Να σημειωθεί ότι εγκρίθηκαν όλοι οι προϋπολογισμοί των τμημάτων εκτός από τον προϋπολογισμό του τμήματος Υδατοσφαίρισης όπου η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. όπως στο προσεχές διάστημα μέχρι τέλος του μήνα έρθει σε επαφή με ανθρώπους για να στελεχωθεί η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος και προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Ακούστηκαν και κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις, ενώ η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να αξιολογήσει τις προτάσεις και να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις, ομονοώντας όλοι στο γεγονός ότι πρέπει να αποπληρωθούν άμεσα οι οφειλές που έχει ο Σύλλογος προς το Δημόσιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.