Φάτσης: “Η Νίκη θα πάει στη βάση της αποκλειστικής χρήσης της Νεάπολης”

Ιδιαίτερα προσεκτική θα είναι η Ερασιτεχνική Νίκη, στην πολύ πιθανή περίπτωση που κινηθούν οι διαδικασίες για τη σύσταση ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κυανόλευκου συλλόγου, Στέργιος Φάτσης, δήλωσε στην απογευματινή εκπομπή της Πέμπτης “Τάκλιν στην Καρωτίδα” στον Blue Heart FM 105,1 ότι θα φροντίσει ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ΠΑΕ να μην τη χρεώσει και γι’ αυτό το διοικητικό της συμβούλιο θα έχει ανθρώπους του μητρικού σωματείου, προκειμένου να γίνονται οικονομικοί τακτικοί έλεγχοι.

Επίσης, ανέφερε ότι θα υποχρεωθεί ο μεγαλομέτοχος να υπογράψει πως θα καταβάλει ποινική ρήτρα της τάξης των 100.000 ευρώ, σε περίπτωση που υποβιβαστεί η Νίκη, και 50.000 ευρώ, αν δημιουργηθούν χρέη για τον Ερασιτέχνη. Επίσης, θα δεσμευθεί εγγράφως ότι θα δίνει το 10% στην Ερασιτεχνική.

Σημαντική ήτα η δήλωση του κ. Φάτση ότι η Νίκη θα πάει στη βάση της αποκλειστικής χρήσης της Νεάπολης , αλλά, αν υπάρχει ως συγκάτοικος ο Ολυμπιακός Β., τότε θα πρέπει να συμφωνήσουν να αναλάβουν από μισές τις υποχρεώσεις. Πρόσθεσε δε ότι η Νίκη έχει να καταβάλει τις 30.000 ευρώ για τη ρήτρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.