Φεύγει από τη Νίκη Βόλου ο Κώστας Καραγεωργόπουλος και πάει ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Αλλαγές στο προσωπικό της «κυανόλευκης» ΠΑΕ

Παρελθόν αναμένεται ν’ αποτελέσει ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Κώστας Καραγεωργόπουλος, αφού διέρρευσε ότι θα καταλήξει σύντομα στο επικοινωνιακό team της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και οι «κυανόλευκοι» θα χρειαστεί ν’ αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Κώστας Καραγεωργόπουλος θα παραμείνει για λίγο ακόμη στη θέση του μέχρις ότου να επιτευχθεί η ομαλή διαδοχή, εάν και όταν βρεθεί το άτομο που θα αναλάβει τα συγκεκριμένα καθήκοντα.

Μην νομίζει κανείς ότι είναι εύκολο άλλωστε να βρεθεί το κατάλληλο άτομο, γιατί πέρα από το γεγονός ότι ο Κώστας Καραγεωργόπουλος είναι πτυχιούχος Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας πανεπιστημίου (έχει αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) ο κανονισμός για την αδειοδότηση μιας ΠΑΕ είναι σαφής και λέει ότι θα πρέπει να υπάρχει υπεύθυνος Τύπου που να είναι είτε μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου ή/και μέλος Ένωσης Συντακτών, που ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Οτιδήποτε άλλο, απλά κανονικά δεν εγκρίνεται από τους αρμόδιους φορείς!

Όσον αφορά τη σχέση Καραγεωργόπουλου-μπάσκετ, είναι υπαρκτή καθώς έχει υπάρξει μέλος της ομάδας του Ολυμπιονίκη Βόλου! Ιδού και η απόδειξη:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.