Φιλανθρωπική δράση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Γ.Σ. Αλμυρού

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε η ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού, που πρόσφερε χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης στο Σπίτι Γαλήνης στον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, επισημαίνονται τα εξής:

“Η σημασία της ενεργού προσφοράς, της αδιάκοπης βοήθειας και της αλληλεγγύης ξεπερνά τους αγωνιστικούς χώρους. Απλώνεται σε όλη την κοινωνία. Σε κάθε ευπαθή ομάδα.
Και ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ με πρωτοβουλία του κ. Ζήση Ντελόπουλου είναι εδώ, για να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Για να βοηθήσει, όπως και όσο μπορεί!
Έτσι σήμερα το μεσημέρι ο κ. Ντελόπουλος, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο και μέλος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον προπονητή κ. Αλέξανδρο Κούρτογλου, τους κ.κ. Ηλιόπουλο, Ζαφειρίδη και Λέτσο, παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Συλλόγου, πρόσφερε στο σπίτι της Γαλήνης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και ένα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του έργου της εκκλησίας.
Το Σπίτι Γαλήνης στον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού προσφέρει καθημερινά 80 πιάτα φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Παράλληλα προσφέρονται και έκτακτα βοηθήματα, ιατροφαρμακευτική κάλυψη κ.α. ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της Ενορίας.

«Καταβάλλουμε προσπάθειες και συμβάλλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στη στήριξη των συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Ποτέ δεν μπορείς να καλύψεις το σύνολο των αναγκών, όμως θα είμαστε πάντα δίπλα στην κοινωνία», σημείωσε ο κ. Ντελόπουλος”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.