Φιλανθρωπικό παιχνίδι για το Ορφανοτροφείο από το B.C. Volos

Φιλανθρωπικό παιχνίδι για το Ορφανοτροφείο Βόλου διοργανώνει το B.C. Volos την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Β. Παρασκευόπουλος. Η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος διοργανώνει φιλανθρωπικό παιχνίδι για τα παιδάκια του Ορφανοτροφείου μας σε συνεργασία με τον ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου και τον τηλεοπτικό σταθμό Άστρα…

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο που μπορεί να βοηθήσει φέρνοντας μόνο τα απαραίτητα που χρειάζεται άμεσα το Ορφανοτροφείο και αυτά είναι χαρτικά-καθαριστικά και τρόφιμα για το πρωινό τους.

Στο παιχνίδι θ’ αγωνιστούν η ανδρική ομάδα μας και ομάδα γονέων-παλαιμάχων, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον χώρο του μπάσκετ.

Σας καλούμε όλους να ενισχύσετε την προσπάθεια μας να δώσουμε ελπίδα και χαμόγελα στα παιδάκια και στους ανθρώπους που είναι κοντά τους …

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ, οι αθλήτριες και οι αθλητές της ομάδας μας εύχονται καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία αγάπη και ευτυχία …

Το μήνυμα των νεαρών αθλητών μας είναι: Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 23/12 στο φιλανθρωπικό παιχνίδι να δώσουμε ελπίδα, χαμόγελα και ανθρωπιά στα παιδάκια του Ορφανοτροφείου μας που το έχουν ανάγκη.

«ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ»

Τηλ. επικοινωνίας: 6946284232-697388164, τηλ. γραμματείας: 6987048486

Επίσης όλα τα τμήματα μας (Β’ ομάδα-Παμπαίδες-Μίνι 1-2-Προμίνι-Ακαδημίες και Κορασίδες-Παγκορασίδες) θα συμμετέχουν στο τουρνουά που θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς με ομάδες του Βόλου και της Λάρισας”.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.