Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ από τους Βετεράνους Μαγνησίας

Το Σάββατο 6 Απριλίου στην Πορταριά

Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ν. Μαγνησίας διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ με με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το Σάββατο 6 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες Λιμενικού Βόλου, της ΕΚΑ Basket (Νίκος Γκάλης) και των Βετεράνων της ΑΕΚ. Στο τουρνουά συμμετέχοντες και φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα που θα δοθούν  σε δομές της περιοχής μας.

Στη διάρκεια του τουρνουά θα βραβευθούν για την προσφορά τους στο μπάσκετ και  στον αθλητισμό γενικότερα ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής και για χρόνια αρχηγός  της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου και προπονητής της γυναικείας ομάδας  μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Δεληκούρας καθώς και ο «παγκόσμιος»  καλαθοσφαιριστής Βασίλης Γκούμας.

Στους αγώνες θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, μέλη του Συνδέσμου  Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας, καθώς και μέλη του Συνδέσμου Κριτών  Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας, τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά για  τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 6 Aπριλίου

16:00 Λιμενικό Βόλου-ΕΚΑ Basket

18:00 ΣΒΕΚ Μαγνησίας-Βετεράνοι ΑΕΚ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.