Φίλαθλος πηγαίνει στο γήπεδο με φορητό δοχείο υγρού οξυγόνου

Στυλιανός Μητσίογλου , κάτοικος Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Στο παρελθόν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, ενώ η καθημερινότητα του είναι δύσκολη καθώς είναι αναγκασμένος να μετακινείται έχοντας πάντα μαζί του ιατρικό εξοπλισμό υποστήριξης του αναπνευστικού συστήματoς.

Αυτό δεν τον εμπόδισε να διακόψει την συνήθεια του που είναι να παρακολουθεί αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, του Άρη. Η ιστορία του έγινε γνωστή μέσα από μια ερασιτεχνική λήψη από έναν άλλον φίλαθλο , ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω του, στη Θύρα 1 του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης» ο οποίος απόρρησε βλέποντας τον να παρακολουθεί το ματς έχοντας στο πλάι του ένα φορητό δοχείο υγρού οξυγόνου!

Η ΠΑΕ Άρης εντόπισε τον συγκεκριμένο φίλαθλο τον οποίο αντάμοιψε για την άδολη αγάπη του για την ομάδα με ένα εισιτήριο διαρκείας VIP. «Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ήταν να του παρέχει τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες για να παρακολουθεί τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας από εδώ και πέρα» αναφέρε μεταξύ άλλων η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

«Ο Άρης είναι η αγάπη μου. Έρχομαι από τότε που το γήπεδο ήταν ακόμη χωμάτινο. Δεν είχαν χτιστεί ακόμη οι περισσότερες θύρες του γηπέδου. Αγαπάμε τον Άρη χωρίς όρους και δίχως ανταλλάγματα. Μόνο έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε και μόνο έτσι θα βοηθήσουμε την ομάδα».Ο κ.Μητσίογλου έδωσε πρόσφατα το «παρών» και στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Άρη κόντρα στην Λάρισα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.