Φιλικά ετοιμότητας για τον ΓΣ Αλμυρού

Δύο φιλικά παιχνίδια έδωσε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο ΓΣ Αλμυρού, που συνεχίζει σε έντονους ρυθμούς την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το Σάββατο, το σύνολο του Παναγιώτη Νάνη βρέθηκε στη Λαμία, όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Έσπερο, που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Το τελικό 84-59 σε βάρος του ΓΣ Αλμυρού λίγη σημασία έχει, με τον τεχνικό της «νεοφώτιστης» στη Γ’ Εθνική Κατηγορία μπάσκετ να δοκιμάζει αρκετά σχήματα στο παρκέ, περιμένοντας από τους παίκτες του να δείξουν τι έχουν αφομοιώσει έως τώρα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και σε γενικές γραμμές να δείχνει ικανοποιημένος.

Αντίστροφη ήταν η εικόνα την Κυριακή, με τον ΓΣ Αλμυρού να υποδέχεται τον ΓΣ Βόλου στην έδρα του για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Σκορ δεν κρατήθηκε, μιας και σε κάμποσες περιπτώσεις υπήρξε διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον ΓΣ Αλμυρού πάντως να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών, ουσιαστικά τρεις αναμετρήσεις έχουν απομείνει, πριν η ομάδα του Παναγιώτη Νάνη αρχίσει να κινείται σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Το ερχόμενο Σάββατο θα υποδεχθεί τον ΓΣ Γόμφων, που προετοιμάζεται επίσης για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, ανταποδίδοντας την επίσκεψη στη συνέχεια. Από την άλλη, την Κυριακή ο ΓΣ Αλμυρού θα βρεθεί την Κυριακή στην Ιστιαία, για να αντιμετωπίσει τον Τελεθριακό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.