Φιλικά στην Αθήνα για τον Αιολικό με Περιστέρι και Ίκαρο Καλλιθέας

Ο Αιολικός Βόλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ταξίδεψε στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια στις 29 και 30 Δεκεμβρίου, προσκεκλημένος από τις ομάδες του  Γ.Σ. Περιστερίου 1971 και του Ίκαρου Καλλιθέας. Οι ομάδες του εφηβικού, του παιδικού και μίνι έπαιξαν με τις αντίστοιχες του Γ.Σ. Περιστερίου 1971 και  του Ίκαρου Καλλιθέας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο “Ανδρέας Παπανδρέου” με νικητή το μπάσκετ.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 29 Δεκεμβρίου οι αθλητές του Αιολικού παρακολούθησαν το παιχνίδι του Γ.Σ. Περιστερίου 1971 με τον Κολοσσό Ρόδου. Για μια ακόμη φορά οι αθλητές του Αιολικού αποκόμισαν καινούργιες εμπειρίες, γνώρισαν καινούργιους φίλους, δοκίμασαν και σύγκριναν τις δυνάμεις τους με αντιπάλους καλύτερους, ξεφεύγοντας από τα στενά στερεότυπα της επαρχίας. Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές  της ακαδημίας κ. Σαμαράς Αντώνης και κ. Δεμίρης Κωνσταντίνος.

Το Δ.Σ. του Αιολικού Βόλου ευχαριστεί τον υπεύθυνο προπονητή της ακαδημίας του Γ.Σ. Περιστερίου 1971 κ. Γιάννη Βαλληνδρά και τις διοικήσεις  των ομάδων του Γ.Σ. Περιστερίου1971 και του Ίκαρου Καλιθέας για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία τους και εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο Αιολικός

Από τις 27-12-2018 έως 29-12-2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας και στο Ε.Α.Κ. Βόλου πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά  του Αιολικού και την Ανόρθωσης. Συμμετείχαν  οι ομάδες της Νίκης Βόλου, της Α.Ε.Β.Δ., των Τιτάνων Αλμυρού και του Γ.Σ. Αλμυρού. Διακόσιοι  και πλέον μικροί αθλητές γεννημένοι από το 2005 έως το 2013 χάρηκαν το μπάσκετ και διασκέδασαν με την ψυχή τους χωρίς φυσικά το άγχος του σκορ. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Γηροκομείο Βόλου. Σκοπός του τουρνουά ήταν να ευαισθητοποιηθούν όλοι και να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους που έχουν την ανάγκη μας αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.