Φιλική επικράτηση για τον Θησέα με 2-0 κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Θησέας πήρε τη φιλική νίκη κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού σε ματς που έγινε στο γήπεδο της Αγριάς, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0. Στο 68ο λεπτό ο Ζαχαράκης με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής που χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα, έκανε το 1-0, ενώ στο 81’ο Χατζησταμάτης με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Θησέας έπαιξε με 4-1-3-2 έχοντας τον Κουτσιρίμπα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Ιακωβίδη, Γκάγκα, Ρακή και Βαν ντε Γουΐχε. Ο Χατζησταμάτης ήταν ο κλασικός αμυντικός μέσος, έχοντας μπροστά του τον Οικονόμου στον άξονα, δεξιά του Τσιανάκα και αριστερά τον Δουλά. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Βουρδάκης και Βλάχος. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Μπόρας, Ζαχαράκης, Λίτσος, Σιγαλάκος, Κωστής, Κωστούλας, Δημητριάδης, ενώ δε χρησιμοποιήθηκε ο Σιώμος, που είχε τενοντίτιδα.

Από την άλλη ο Αλμυρός είχε στην άμυνα μπροστά από τον τερματοφύλακα Φλίγκο τον Κόκκα και τον Κυριάκο σε ρόλο στόπερ και τους Λάμπο και Κουκουτή ως πλάγιους μπακ. Ο Πότσι ήταν αμυντικός χαφ και εσωτερικοί μέσοι οι Πρόδρομος Κουτσούκης και Τσάτσος, ενώ στην επίθεση ο Κοντοβάς τοποθετήθηκε στην κορυφή και στα πλάγια οι Βαγενάς και Καραλούλης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Δημήτρης Γκάμπας, Γιάννης Κουτσούκης και Καραγεωργόπουλος. 

Οι βασικές ενδεκάδες των δύο ομάδων στο φιλικό

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.