Φιλική ισοπαλία για Διαγόρα και Δήμητρα με 1-1

Φωτό αρχείου

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν σε φιλικό στο Στεφανοβίκειο Διαγόρας και Δήμητρα με τους γηπεδούχους να πιστεύουν ότι έπρεπε να τελειώσουν το ματς στο πρώτο μέρος, όταν και πίεσαν πολύ, προηγήθηκαν και είχαν σημαντικές ευκαιρίες, όπως και στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Από την άλλη η Δήμητρα ανταπέδωσε το γκολ που δέχτηκε στις αρχές της επανάληψης, και είχε δύο δικές της καλές στιγμές πριν ισοφαρίσει και μετά.

Στο 28’ ο Σιόβας, έχοντας τοποθετηθεί στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Μπλέντι από τα δεξιά, άνοιξε το σκορ με σουτ, με τον νεαρό φορ να κάνει γενικότερα μία καλή εμφάνιση, κυνηγώντας όλες τις φάσεις και πιέζοντας πολύ τους αντιπάλους του, όταν η ομάδα του δεν είχε κατοχή. Το 1-1 ήρθε στο 58’ μετά από πάσα του Παγώνη, λάθος του Καραμπούζη και σωστό τελείωμα του Φουρκιώτη.

Για τον Διαγόρα την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Χάμος, στην άμυνα πλάγιοι μπακ ήταν οι Καραμπούζης, Σπαθής και στόπερ οι Ζενούνης, Γαλανόπουλος, ο Θ. Κυρίτσης, ο Μπλέντι και ο Παπαγεωργίου ήταν οι τρεις μέσοι στον άξονα, ο Γ. Κυρίτσης και ο Κουβελάς έπαιζαν στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Σιόβας.

Για τη Δήμητρα ο Σταυράκης  κάθισε κάτω από τα δοκάρια, ο Φαράντος και ο Στεργίου κάλυψαν τα άκρα της άμυνας, ο Στεφανής και ο Καρράς ήταν οι δύο στόπερ, ενώ ο Θωμαΐδης με τον Παναγιώτη Βούλγαρη οι αμυντικοί χαφ. Κρανάς, Δημητρίου και Φουρκιώτης, τέλος, τοποθετήθηκαν πίσω από τον Κλουκουτάρα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Χάμος, Καραμπούζης, Σπαθής, Ζενούνης, Γαλανόπουλος, Θ. Κυρίτσης, Μπλέντι, Παπαγεωργίου, Γ. Κυρίτσης, Κουβελάς, Σιόβας

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Παναγιωτόπουλος, Καραμανλής, Ματθαίου, Κουρούμαλος

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης (46’ Τίτας), Φαράντος (30’ λ. τρ. Στεργιόπουλος), Στεργίου (46’ Παυλίδης), Στεφανής, Καρράς, Θωμαΐδης (46’ Ν.Κ. Βούλγαρης) Κρανάς (46’ Μπένος, 80’ Αντωνίου), Π. Βούλγαρης (46’ Ν.Ε. Βούλγαρης), Κλουκουτάρας (46’ Παγώνης), Δημητρίου (58’ Ζαντιώτης), Φουρκιώτης (80’ Πραττής).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.