Παρουσιάζοντας ένα μέτριο πρόσωπο στο πρώτο μέρος και ένα αρκετά καλό στο δεύτερο, όπου της έλειψε μόνο το γκολ και τα σωστά τελειώματα, η Νίκη ήρθε ισόπαλη με 0-0 στην Ελασσόνα απέναντι στον τοπικό ΠΟΕ, που παίζει στην Α’ ΕΠΣΛ.

Το πρώτο μέρος

Η Νίκη ξεκίνησε με τον Θεολόγη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στα πλάγια της άμυνας ήταν οι Λάιος και Δημολιός. Κεντρικοί αμυντικοί ήταν ο υπό δοκιμή Σιάτρας και ο Βέργος, με τον Μωυσίδη και τον Τσιανάκα αμυντικούς μέσους. Δεκάρι ήταν ο Μπάιριτς, αριστερά ο Γιάκοβλεφ, δεξιά ο Κουτσούκης (έδωσε τη θέση του στα μέσα του ημιχρόνου στον Σιώμο) και φορ ο Σούσκιν.

Όταν πέρασε ο Σιώμος στο γήπεδο, πήγε στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Γιάκοβλεφ μετατέθηκε στο απέναντι, ενώ οι εσωτερικές αλλαγές συνεχίστηκαν μετά το 25λεπτο με τους Μωυσίδη και Βέργο να αλλάζουν αμοιβαία θέσεις και τον Τσιανάκα να πηγαίνει μπροστά από τα αμυντικά χαφ.

Η Ελασσόνα αγωνίστηκε με τους Γούπο, Παπαχρήστο, Καραμάνο, Μπούσκα, Κυρίτση Γ., Κυρίτση Θ., Παναγιώτου, Ματούλα, Μπούνα, Μπόντε, Μπαρλαγιάννη Ν., ενώ σητν επανάληψη έπαιξαν και οι Νταμπώσης, Γελαλής, Γεωργούλας, Μπαρλαγιάννης Γ., Δριστέλλας.

Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, κατά το οποίο η Νίκη δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά, επηρεασμένη και από το πρέσινγκ ψηλά της Ελασσόνας, ανήκουν στους γηπεδούχους, με τα δύο δοκάρια τους: αρχικά στο 7’ (ασταθής απόκρουση Θεολόγη σε σέντρα-σουτ του Μαλάτου, που ξεπέρασε σα σταματημένο τον Σιάτρα και πολύ δυνατό σουτ του Μπόντε, που τράνταξε το οριζόντιο) και στο 23’ με τον Θ. Κυρίτση (πήγαινε για σέντρα, σημαδεύοντας από τα δεξιά συμπαίκτη του στο πίσω δοκάρι, αλλά η μπάλα πήγε στο εσωτερικό μέρος του δοκαριού).