Φιλική ήττα για τον Βόλος 2004

Στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ο Βόλος 2004

Την ήττα στην τελευταία φάση, με 2-3, γνώρισε η ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών του Βόλος 2004 από την αντίστοιχη των Ελπίδων Καρδίτσας στο κυριακάτικο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Σαρακηνού στο πλαίσιο της προετοιμασίας  του συλλόγου, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που ξεκινά σε 3 εβδομάδες.

Η ομάδα του Βόλος 2004 εμφανίστηκε ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών στο γυναικείο ποδόσφαιρο, με πολλές εμπειρίες, η οποία θα συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Οι παίκτριες της Έλενας Κουσκούνη, παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, έβγαλαν αντίδραση και ανέβασαν στο 2ο ημίχρονο την απόδοση τους καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν σε 2-2 με γκολ που πέτυχαν η Νικάκη και η Νεννέ. Στην τελευταία φάση του αγώνα η Καρδίτσα κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, το οποίο εκτελέστηκε εύστοχα από παίκτρια της αντίπαλης ομάδας για να γίνει το τελικό 2-3.

«Στα σημαντικά του αγώνα η συμμετοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα κοριτσιών από την ακαδημία που κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος και δείχνουν την καλή δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες…» υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι του Βόλος 2004. Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Τσιλίκα, Κυριάκου, Καρακάνα, Παπασακελλαρίου, Ιωακειμίδου, Ξάνθη, Κέκου, Νεννέ, Νικάκη, Γκέκα, Κομνιώτη, Σαρρηγιάννη, Νάνου, Σιέχου, Αναγνώστου και Πασχαλίδη.

«Ευχαριστούμε την ομάδα της Καρδίτσας που ταξίδεψε στον Βόλο για την πραγματοποίηση του φιλικού» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.