Φιλική ήττα με 1-0 για τη Νίκη στη Φιλιππούπολη από τον Απόλλωνα

Το 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας

Με 1-0 ηττήθηκε η Νίκη στη Φιλιππούπολη από τον Απόλλωνα Λάρισας, σε φιλικό ματς που δε μεταδόθηκε τηλεοπτικά, προκειμένου να δουν την ομάδα τους οι κυανόλευκοι οπαδοί, αφού δεν το επέτρεψε η διοίκηση των γηπεδούχων.

Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν για τη Νίκη οι Κρουθ και Μπιτσάκος, ενώ δεν πρόλαβε να παίξει πολύ στην επανάληψη ο Μπαλάφας, αφού υπέστη τράβηγμα και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον νεαρό Σεφερκόλι στο 54’.

Ο Στάικος Βεργέτης, όπως και στο φιλικό με τον αδύναμο Παντζιτζιφιακό, επέλεξε και κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, μπροστά από τον τερματοφύλακα  Περιστερίδη να βάλει τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Τσιμπούκα, Αργύρη και Αλιατίδη, ενώ όλη την πλευρά έπαιζαν οι Πολίμος αριστερά και Κάρδαρης δεξιά, με τον Πολίμο πάντως να τοποθετείται και στο απέναντι άκρο στην επανάληψη, όταν μπήκε στο ματς ο νεαρός αριστερός μπακ Θεοδωρόπουλος. Στην ίδια ευθεία στο 3-4-2-1 ήταν ο Μπόσιο και ο Ντομίνγκεθ, ενώ πίσω από τον φορ Γκονζάλες ήταν οι νεαροί Οικονομίκος και Σαλαμούρας.

Στα πρώτα λεπτά υπήρχε παιχνίδι κέντρου και απουσίαζαν οι φάσεις, αλλά  στο 15’ έγινε η ζημιά για τη Νίκη. Μετά από παράλληλα μπαλιά του Σκούπρα μπροστά σε σχεδόν άδεια εστία ο Ισπανός Μάρτινς έκανε με σουτ το 1-0. Στο 35’ ο Κάρδαρης επιχείρησε ανεπιτυχώς να κρεμάσει τον Αστρά από μακριά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 50’ το σουτ του Θεοδωρόπουλου ήταν αδύναμο και η προσπάθειά του δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Ακολούθως η Νίκη, που με τις αλλαγές ήταν ανεβασμένη στο δεύτερο 45λεπτο, είχε σε αρκετές περιπτώσεις καλή κυκλοφορία, δείχνοντας θετικά στοιχεία, αλλά χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα, με το 1-0 να μένει ως το φινάλε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αστράς, Καρίκι, Μόρας, Γκόλιας, Σκούπρας, Καμπέρης, Χατζής, Μπάλλας, Λίταινας, Μάρτινς, Μπαστιάνος

Έπαιξαν και οι: Οκάν, Νούσιος, Σούλτσε,  Μπαλογιάννης, Κορομηλάς, Λουκάς

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης, Αργύρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Πολίμος, Κάρδαρης, Ντομίνγκεθ, Μπόσιο, Οικονομίκος, Σαλαμούρας, Γκονζάλες

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Σεφερκόλι, Μπαλάφας, Θεοδωρόπουλος, Μέτσε, Λούκας Γκαρσία, Τσιώλης, Ροχάνο. Δεν αγωνίστηκαν οι Κ. Παπαδόπουλος, Κοπιτσής, Μαυροζούμης, Πάπας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.