Φιλική νίκη για τον Βόλος 2004 με ενίσχυση από Καναδά!

Το πρώτο της φιλικό έδωσε η ποδοσφαιρική ομάδα Γυναικών του Βόλος 2004, με αντίπαλο την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας, στο γήπεδο Καρποχωρίου Καρδίτσας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, επικρατώντας μάλιστα με σκορ 4-2.

Όπως αναφέρει σύλλογος στην ανακοίνωσή του, το παιχνίδι ήταν μια καλή ευκαιρία για την προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη, να δει την ομάδα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, να δοκιμάσει διάφορα συστήματα, να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Βέβαια, στις συμμετοχές για τον Βόλος 2004 ξεχώρισε αυτή της Πανέρη, παίκτριας που εντάχθηκε στη βολιώτικη ομάδα, όντας ομογενής που προέρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα από τον Καναδά!

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο σύλλογος αναφέρει ότι η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο, λειτούργησε καλά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά δημιουργώντας πολλές φάσεις, παρά το ότι βρίσκεται μόλις στην 3η εβδομάδα προετοιμασίας.

Τα γκολ για τον Βόλος 2004 σημείωσαν οι Βέτσικα, Πανέρη και Ογκίτσι (2).

Οι παίκτριες που χρησιμοποίησε η Έλενα Κουσκούνη ήταν οι Τσιλίκα, Βέτσικα, Σαρρηγιάννη, Σιέχου, Κομνιώτη, Δημοπούλου, Παπασακελλαρίου, Ιωακειμίδου, Ογκίτσι, Νέννε, Καρακάνα, Γκέκα, Αναγνώστου, Γάτου, Πανέρη και Νάνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.