Φιλικό αγώνα με τη Χαλκίδα θα δώσουν οι βετεράνοι της Νίκης Βόλου

Φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου θα δώσουν οι βετεράνοι της Νίκης Βόλου με τους αντίστοιχους της Χαλκίδας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 11 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς». Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι …συνδετικοί κρίκοι αυτού του φιλικού είναι δύο χαλκιδαίοι παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Νίκης Βόλου τη δεκαετία του 1990. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των βετεράνων για το φιλικό αγώνα, αναφέρει τα παρακάτω:
«Με ιδιαίτερη χαρά οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές της Νίκης θα υποδεχθούμε στον Βόλο τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας.
Μία μακρά φιλία μεταξύ των δύο Συνδέσμων έρχεται να δυναμώσει ακόμη περισσότερο με την φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Π. Μαγουλάς το Σάββατο στις 11 Ιουνίου και ώρα 6 μ.μ.
Συνδετικοί κρίκοι της φιλικής μας σχέσης είναι οι δύο Βετεράνοι ποδοσφαιριστές Αυλωνίτης Αντ. και Μυστριώτης Π. οι οποίοι την δεκαετία του 1990 καταγόμενοι από την Χαλκίδα, διέπρεψαν και τίμησαν την φανέλα της Νίκης.
Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά όταν διαπιστώνουμε ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τα γαλανόλευκα χρώματα μας, έχουν για πάντα στην καρδιά τους την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.