Φιλικό με Ανάληψη ο Γυμναστικός το Σάββατο

Φιλικό παιχνίδι, ενόψει Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, αλλά και πρωταθλήματος, θα πραγματοποιήσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, κόντρα στην Ανάληψη το Σάββατο στο ΕΑΚ (16:00) – Μικροπρόβλημα με Ζαρογιάννη τις προηγούμενες μέρες, που επιστρέφει.

Η ομάδα του Γιώργου Κοσμάτου συνεχίζει την προετοιμασία της, ενόψει των επόμενων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με την ομάδα να χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα, προκειμένου να φτάσει στο 100% της. Εξάλλου, οι «ασπρόμαυροι» έχουν διαμορφώσει ένα ρόστερ με αρκετούς νεαρούς καλαθοσφαιριστές, που θα πλαισιώνονται από τον «κορμό» των παλιότερων και μεγαλύτερων ηλικιακά, με αγωνιστικούς στόχους φέτος το όμορφο μπάσκετ και την προώθηση των νεότερων.

Υπολογίζεται πως χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά και αγωνιστικός ρυθμός, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό σημείο ετοιμότητάς της και, βάσει αυτού, ο Γ.Σ. Βόλου θα αγωνιστεί, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο την Ανάληψη στο ΕΑΚ, το Σάββατο το απόγευμα, προκειμένου να δοθεί χρόνος αγωνιστικής δράσης στους παίκτες.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται δίχως απρόοπτα, πέρα από ένα μικρό πρόβλημα του Χρήστου Ζαρογιάννη στο χέρι, που τον άφησε εκτός παρκέ για τρεις περίπου μέρες. Ο έμπειρος σέντερ, όμως, επιστρέφει, λογικά, από σήμερα στην προετοιμασία και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Σαββάτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.