Φιλικό με ειδήσεις για τον ΓΣ Αλμυρού

Με Κούρτογλου στον πάγκο και Κόκκα-Κουτσούκη στον αγωνιστικό χώρο

Την ευκαιρία να σπάσουν τη ρουτίνα των προπονήσεων και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αγωνιστικές συνθήκες είχαν οι παίκτες του ΓΣ Αλμυρού απέναντι στον Αίαντα Σούρπης, δίνοντας χθες το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την αναμέτρηση να δίνει και επιπλέον ειδήσεις, πέρα από το τελικό 2-1 στο οποίο επικράτησαν οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κούρτογλου.

Αυτή είναι και η πρώτη είδηση, καθώς ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε ότι το χάσμα για κάποια θέματα ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή του ΓΣ Αλμυρού γεφυρώθηκε, αν και ο Κατερινιώτης τεχνικός είχε υποβάλει πριν από λίγες ημέρες την παραίτησή του. Η παραίτηση αυτή δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση, ο ίδιος ο προπονητής στη συνέχεια την ανακάλεσε, και έτσι οι δύο πλευρές συνεχίζουν την κοινή πορεία τους, με φόντο την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η έτερη είδηση έρχεται με την επαναφορά σε αγωνιστική δράση του Βαλάντη Κόκα. Ο ποδοσφαιριστής του ΓΣ Αλμυρού αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό, πατώντας γήπεδο ουσιαστικά μετά από 11 ολόκληρους μήνες που έμεινε εκτός λόγω του σοβαρού του τραυματισμού. Μάλιστα ο Κόκκας έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση και είχε μάλιστα και την πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του στο παιχνίδι, χωρίς να καταφέρνει ν’ ανοίξει το σκορ.

Είδηση επίσης είναι και η παρουσία του Γιάννη Κουτσούκη στον αγωνιστικό χώρο για τον ΓΣ Αλμυρού, την οποία επιβεβαίωσε στο «Magnesiasports» o ίδιος ο προπονητής της ομάδας. Πρόκειται για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που προέρχεται από το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης Βόλου, για τη μεταγραφή του οποίου είχε γράψει το «Magnesiasports» από την αρχή, ωστόσο άτομα του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος θέλησαν να διαψεύσουν. Ωστόσο η παρουσία του στην ενδεκάδα του ΓΣ Αλμυρού αποδεικνύει εντελώς το αντίθετο, επιβεβαιώνοντας τα γραφόμενα του «Magnesiasports».

Όσον αφορά την αναμέτρηση, αυτή πραγματοποιήθηκε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τη ζέστη να είναι έντονη, γι’ αυτό και το πρώτο ημίχρονο διήρκησε 40 λεπτά και το δεύτερο μόλις μισή ώρα. Ο ΓΣ Αλμυρού μάλιστα προηγήθηκε 2-0, με τέρματα των Κοντοβά και Βαγενά, ενώ ο Αίας κέρδισε στην τελευταία φάση του αγώνα πέναλτι, με τον Κατσιαβριά να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Όσον αφορά τα επόμενα φιλικά για τον ΓΣ Αλμυρού, στο πρόγραμμα βρίσκεται αυτό με την Αγία Άννα, ωστόσο η Φήκη Τρικάλων, που θα συμμετέχει στη Γ’ Εθνική της νέας χρονιάς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να δώσει και αυτή φιλικό παιχνίδι με το σύνολο του Αλέξανδρου Κούρτογλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.