Φιλικό με Φάρσαλα την Κυριακή η Νίκη

Ένα αρκετά δυνατό φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των ερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα δώσει η Νίκη, που θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Φαρσάλων, ομάδα Γ’ Εθνικής, εκτός έδρας.

Σαφώς, πρόκειται για μία αναμέτρηση, έστω και φιλική, που ξυπνά άσχημες μνήμες στους ιθύνοντες του τμήματος καλαθοσφαίρισης των κυανόλευκων, καθώς πέρσι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τρεις φορές, δύο στα μπαράζ ανόδου της Α1 ΕΣΚΑΘ και μία στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, με την ομάδα της Λάρισας να μετρά ισάριθμες νίκες. Όπως και να ΄χει, οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι αρκετά καλές και γι’ αυτό προγραμματίστηκε αυτό το φιλικό, στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων, προκειμένου οι δύο ομάδες να δοκιμάσουν τη δυναμική τους, κόντρα σε αξιόλογους αντιπάλους.

Η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα συνεχίζει την προετοιμασία της, ενόψει της συνέχειας του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Βολιώτη τεχνικό να υπολογίζει όλους τους καλαθοσφαιριστές του. Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πως με σκληρή δουλειά και λίγα λόγια θα καταφέρουν να πετύχουν όλους τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους, που φέτος είναι αρκετά υψηλοί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.