Φιλικό με τη Νίκη ενόψει Φαίακα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Στη ρουτίνα της καθημερινότητας επιστρέφει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται πλέον για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας, με στόχο την κατάκτηση δύο πολύτιμων βαθμών στην προσπάθεια της παραμονής.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βλιώρας τονίζει ότι πρόκειται για μία αναμέτρηση με έναν αντίπαλο που δεν έχει δείξει ιδιαίτερη δυναμική στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά συμπληρώνει ότι όλοι θα πρέπει να κάνουν αυτό που πραγματικά μπορούν προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Μετά το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής εξάλλου ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον δυνατό φέτος ΣΚ Ιωάννινα, για να κλείσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος με τους Τιτάνες Παλαμά, ένα παιχνίδι στο οποίο δίνει ιδιαίτερη σημασία το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, χαρακτηρίζοντάς το ως κομβικό και υπογραμμίζοντας την ανάγκη για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Βέβαια, και ο Γιώργος Βλιώρας παραδέχεται ότι οι προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες δεν είχαν την ποιότητα που θα ήθελε, αφού αρκετοί από τους παίκτες απουσίαζαν εξαιτίας του εορταστικού χαρακτήρα των ημερών. Έτσι, η πρώτη ουσιαστική προπόνηση γίνεται σήμερα το απόγευμα, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν μάλιστα και φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου (έχει ρεπό την Κυριακή), ώστε οι παίκτες να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της Κυριακής.

Σχετικά με τους παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Θοδωρής Ίλτσογλου ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με τη Βέροια, ενώ καλά είναι και τα νέα για τον Δημήτρη Καραμήτσο. Ο έμπειρος φόργουρντ-σέντερ δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα με το οποίο έχει έρθει αντιμέτωπος εδώ και αρκετό καιρό και αγωνίστηκε μάλιστα και στο φιλικό που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στην Ανάληψη Βόλου κατά τη διάρκεια των εορτών. Έτσι υπολογίζεται και αυτός σταδιακά από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τα επόμενα παιχνίδια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.