Φιλικοί αγώνες σε Λάρισα και Καρδίτσα για τις Ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ. Βόλου

Σε φιλικούς αγώνες στη Λάρισα και στην Καρδίτσα συμμετείχαν οι μικροί μπασκετμπολίστες του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Στο τουρνουά πήραν επίσης ο Ολυμπιακός Καρδίτσας, ο Σπάρτακος Λάρισας και ο Κεραυνός Λάρισας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Γ.Σ.Β.:

“Στην Καρδίτσα και στη Λάρισα σε φιλικούς αγώνες συμμετείχαν τμήματα υποδομών μπάσκετ του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ από τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2019. Την πρώτη ημέρα αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας, τη δεύτερη με το Σπάρτακο ενώ την τελευταία με την ομάδα του Κεραυνού.

Σκοπός των φιλικών αγώνων ήταν η βελτίωση των ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητών και οι αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για την εξέλιξή τους, η ανάπτυξη και η καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθαι, η δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του ομαδικού πνεύματος και της δημιουργίας υγιών ανθρώπινων σχέσεων μέσω του αθλητισμού και του fair play.

Συνολικά στις αποστολές συμμετείχαν 63 αθλητές και 16 γονείς-συνοδοί. Υπεύθυνοι προπονητές ήταν οι Τύμπας Παναγιώτης και Ζαρογιάννης Χρήστος.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Υπεύθυνους προπονητές κ.κ. Τζέλλα Ευάγγελο, Καλογριανίτη Τάκη, Μπελάγια Στέφανο από την ακαδημία του Ολυμπιακού Καρδίτσας, Καλέτσιο Ηλία από τον Σπάρτακο Λάρισας και Λαλάκη Γιάννη από τον Κεραυνό Λάρισας για όλες τις ενέργειές τους και την άψογη φιλοξενία. Τις τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών Παρρησιάδη Μαργαρίτη για την εξαιρετική συνεργασία, τους γονείς για την παρουσία και υποστήριξη τους καθώς και τους Ιατρούς κ. Βοσινάκη Ιωάννη και κ. Χρήστου Κων/νο για τη φροντίδα που παρέχουν στους αθλητές των ομάδων.

Ευχόμαστε σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.