Φιλοξενεί την Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου ο Βόλος 2004

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Βόλος 2004 την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών.

Μετά τη νίκη της την προηγούμενη Κυριακή εκτός έδρας επί του Πήγασου Θριασίου, η ομάδα της Έλενας Κουσκούνη θα προσπαθήσει να πάρει άλλους τρεις βαθμούς και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική της θέση.

Η Αθηναϊκή βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και διατηρεί ακόμη – έστω και μαθηματικές – ελπίδες ανόδου στην Α’ Εθνική.

Ο Βόλος 2004 εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών γι’ αυτό και για κάποιες παίκτριες θα αποφασιστεί λίγο πριν το παιχνίδι η χρησιμοποίηση τους ή όχι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ και θα ξεκινήσει στις 3:00 μ.μ.

Διαιτητής του αγώνα είναι η κ. Δεληγιάννη Αλεξάνδρα από την Ε.Π.Σ. Λάρισας.

Η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη επέλεξε τις παρακάτω παίκτριες για το κυριακάτικο παιχνίδι: Μιχαλακάκη, Τσελίκα, Νικάκη, Βαϊνοπούλου,Βέτσικα, Αβντόλλι, Νεννέ, Ανδρέου, Παπασακελλαρίου, Γκέκα, Γρηγοριάδη, Κέκου, Κομνιώτη, Γεωργολοπούλου, Κυριάκου, Πουρσανίδου, Αδαμάκη, Κουλοχιέρη, Τσέμπουλα.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στα αποδυτήρια μας στο ΕΑΚ Βόλου στις 1:15 μ.μ.

Πριν το επίσημο παιχνίδι θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας των ακαδημιών Κ-12 των δύο συλλόγων σε ανταπόδοση του παιχνιδιού που είχε γίνει στην Αθήνα στον πρώτο γύρο και στο πλαίσιο των φιλικών σχέσεων των δύο ομάδων…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.