Φιλοξενεί τις πρωτοπόρες Αβαντίδες ο Βόλος 2004

Με αντίπαλο την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής, ομάδα των Αβαντίδων Χαλκίδας αγωνίζεται στις 12.00μ. ο Βόλος 2004 στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Χαλκίδας έχει το απόλυτο μέχρι σήμερα με 6 νίκες σε 6 παιχνίδια και 18 βαθμούς και μοιάζει το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α΄Εθνική. Από την άλλη η βολιώτικη ομάδα θα παραταχθεί στο αυριανό ματς με αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών των τελευταίων ημερών.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Παρασκευής που έγινε με κακές καιρικές συνθήκες (συνεχής βροχόπτωση και χαλάζι), η προπονήτρια  Έλενα Κουσκούνη επέλεξε τις παρακάτω παίκτριες:

Μιχαλακάκη, Βαϊνοπούλου, Βέτσικα, Αβντόλι, Νεννέ, Παπασακελαρίου, Ανδρέου, Γρηγοριάδη, Γκέκα, Κομνιώτη, Τσελίκα, Κουλοχιέρη, Κέκου, Πουρσανίδου, Γεωργολοπούλου, Κυριάκου, Τσέμπουλα, Αδαμάκη, Νικάκη, Τιρτιράκη.

Ο Α.Σ. Βόλος 2004 καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο Βοηθητικό και να ενισχύσουν, πάντα σε κόσμια πλαίσια, την προσπάθεια των κοριτσιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.