Φιλοξενήθηκε από τον Παναιτωλικό ο Ερμής

Ο Ερμής φιλοξενήθηκε από τον Παναιτωλικό την Κυριακή (21/4) και τη Μ. Δευτέρα, με τις ομάδες υποδομής των δύο συλλόγων να δίνουν στις εγκαταστάσεις του αγρινιώτικου συλλόγου φιλικά παιχνίδια. Επίσης όλη η αποστολή του Ερμή παρακολούθησε και τον αγώνα Παναιτωλικός-Άρης για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερμής τονίζεται: “Ο Α.Σ. ΕΡΜHΣ Νέας Ιωνίας-Βόλου ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του την ΠΑΕ Παναιτωλικός για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε στην αποστολή μας. Η φιλοξενία που λάβαμε ήταν εξαιρετική και ήταν πρόθυμοι να μας διευκολύνουν οι ίδιοι στις μετακινήσεις μας στην πόλη του Αγρινίου. Όλα τα παιχνίδια μεταξύ ΕΡΜΗ-Παναιτωλικού ήταν ανταγωνιστικά και ο ορισμός του Fair Play.

Την αποστολή συνόδευσαν γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως και τα μέλη της διοίκησης που ήταν οι κ.κ. Μπουμπούκης Δημήτρης, Ντάκης Αλέξανδρος, Νικολός Θεόφιλος και Τσούκας Πολυχρόνης. Οι προπονητές που συνόδευσαν τις ομάδες ήταν οι: Γεραμπίνης Παναγιώτης, Κοντομήτρος Αθανάσιος, Μπράτσος Δημήτρης, Τσιντζιλώνης Αποστόλης και Σαπουνάς Χρόνης”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.