Φιλοξενούν βετεράνους από τις ΗΠΑ οι παλαίμαχοι του Θησέα Αγριάς

Με συνεχή φιλικά παιχνίδια συνεχίζεται η δραστηριότητα των παλαιμάχων του Θησέα Αγριάς, που στις 26/5 θα φιλοξενήσουν και ομάδα βετεράνων ομογενών από την Βοστώνη.

Την περασμένη Κυριακή στην Αγριά οι παλαίμαχοι του Θησέα αγωνίστηκαν με την ομάδα των φίλων παλαιμάχων του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 1-2.

Οι Παλαίμαχοι του Θησέα Αγριάς ευχαριστούν για μία ακόμη φορά τον Μπάμπη Ζάχο για την άψογη διαιτησία και ήδη προετοιμάζονται για το επόμενο ξεχωριστό φιλικό που θα γίνει στις 26 Μαΐου στις 11 πμ στο γήπεδο «Γεώργιος Πασχαλίδης» της Αγριάς με ομάδα βετεράνων ομογενών από τη Βοστώνη.

Οι άνθρωποι του Θησέα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα από τις ΗΠΑ  και τους ομογενείς, που θα έρθουν στον Βόλο από την Κωνσταντινούπολη μετά από ένα άλλο  παιχνίδι και θα μείνουν για πέντε ημέρες στη Μαγνησία.

Οι Βετεράνοι ομογενείς της Βοστώνης έχουν στις τάξεις τους, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές από πολλές εθνικότητες και θα γνωρίσουν και τις ομορφιές της Μαγνησίας, ενώ μετά τον αγώνα της 26ης Μαΐου θα ακολουθήσει και το καθιερωμένο τρίτο ημίχρονο φιλοξενίας σε κέντρο της Αγριάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.