Διαψεύδει τις επαφές, αλλά όχι το ενδιαφέρον για Καραλή ο Ολυμπιακός

“Δεν έχουμε μιλήσει, προτάθηκε και κοιτάμε την περίπτωση του Καραλή” ήταν η επίσημη απάντηση του Ολυμπιακού, στο δημοσίευμα του mikriliga για επαφή της ομάδας με τον παίκτη – Απογευματινή προπόνηση με δύο απόντες κι έναν αμφίβολο για τους ερυθρόλευκους.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση θεωρείται ο Γιάννης Καραλής για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, δίχως όμως, μέχρι στιγμής, να έχει υπάρξει επαφή, μεταξύ των δύο πλευρών. Ο κ. Τζαναβάρας με τους συνεργάτες του επιθυμούν να “κλείσουν” το ρόστερ με τις όσο το δυνατόν καλύτερες επιλογές και παρακολουθούν με προσοχή ολόκληρη την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά.

Ο Καραλής, αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή… “πολυτελείας”, όσον αφορά τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής. Ο παίκτης προτάθηκε στον Ολυμπιακό κι εξετάζεται, με την περίπτωσή του να ξεκαθαρίζει, για το αν θα προχωρήσει, τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τη συνέχεια της προετοιμασίας, οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν σε λίγο την απογευματινή προπόνησή τους, με δύο απόντες. Συγκεκριμένα, θα είναι ο Ζώνας, που έχει διάταση στον προσαγωγό και είναι εκτός προπονήσεων τις τελευταίες μέρες και ο Δ. Κόκας, που χθες υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα, κατά τη διάρκεια μίας άσκησης και θα μείνει προληπτικά εκτός. Αμφίβολος, όσον αφορά τη συμμετοχή του στη σημερινή προπόνηση είναι ο Ιβάν Ναστέφσκι, που ίσως προφυλαχθεί για ακόμα μία μέρα, στο πλαίσιο της αδιαθεσίας που ένιωσε, κατά τη διάρκεια του προχθεσινού φιλικού, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Όσον αφορά τον Οικονόμου, ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.