Φινάλε με νέο ασημένιο για την Καρατσιβή στην Ανοιχτή Θάλασσα

Η απονομή στην Καρατσιβή

Με πέντε ακόμη μετάλλια (ένα χρυσό, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) ολοκλήρωσε η Ελλάδα την εντυπωσιακή παρουσία της στην Τεχνική Κολύμβηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων το απόγευμα του Σαββάτου (16/9) στο Ηράκλειο της Κρήτης, αυτή τη φορά στα αγωνίσματα της Ανοιχτής Θάλασσας (Open Water).

Η Αθανασία Καρατσιβή της Νίκης Βόλου κατέκτησε το δεύτερο ασημένιο στη διοργάνωση με την Εθνική ομάδα στη Μικτή Σκυταλοδρομία.

Αναλυτικά:

Στην κούρσα των 4 χιλιομέτρων επιφάνεια Ανδρών κυριάρχησε ο Μάριος Αρμουτσής, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 38:43.5, ενώ το ασημένιο πήρε ο Ηλίας Καλφίδης με επίδοση 38:44.9.

Η Εθνική μας ομάδα, εξάλλου, με τους Μάριο Αρμουτσή, Αθανασία Καρατσιβή, Ηλία Καλφίδη και Σοφία Αναστασία Τσιάνου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη μικτή σκυταλοδρομία 4 Χ 2 χλμ. επιφάνεια με 1ώρ.19:14.8.

Στο αγώνισμα των 2 χλμ. διπλά πέδιλα ο Γιώργος Μαντζάκος, με 22:27.3 πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Επίσης το χάλκινο κατέκτησε στον αγώνα των 4 χιλιομέτρων επιφάνεια Γυνσικών η Σοφία Αναστασία Τσιάνου με 45:35.6.

H ελληνική αποστολή της Τεχνικής Κολύμβησης ολοκλήρωσε τους αγώνες στο Ηράκλειο με τη θριαμβευτική πρωτιά στον πίνακα των μεταλλίων με συνολικά 19 μετάλλια, από τα οποία 8 χρυσά, 5 ασημένια και 6 χάλκινα. Δεύτερη η Ιταλία με 19, αλλά λιγότερα χρυσά (6-6-7) και τρίτη η Αίγυπτος με 8 (2-2-4).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.