Φινάλε με νίκη για τον Κένταυρο Αγριάς

Στην Α’ φάση της Β’ Εθνικής Χάντμπολ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Κένταυρος Αγριάς για την α’ φάση του πρωταθλήματος handball της Β’ Εθνικής. Για την 9η και προτελευταία αγωνιστική (στην 10η και τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Μαγνησίας έχει ρεπό) η ομάδα του Κενταύρου έκανε το χρέος της και κέρδισε τον ουραγό της βαθμολογίας Μακεδόνα Θεσσαλονίκης με 40-20, σε παιχνίδι που διεξάχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ΕΑΚ Βόλου.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αγωνίστηκε το σύνολο του ρόστερ και δοκιμάστηκαν σχήματα και τακτικές που θα χρειαστούν για την δύσκολη συνέχεια. Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση του Βενιαμίν της ομάδας Κώστα Μαυρομάτη. Ο 15χρονος εξτρεμ πέτυχε τρία τέρματα και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των θεατών. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή  στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε στα 19 χρόνια του τα ξημερώματα της Τρίτης 01/02.

Τα πεντάλεπτα: 5-1, 6-3, 9-5, 15-7, 19-7, 20-8, 23-11, 26-11, 29-12, 34-16, 37-17, 40-20.

Για τον Κένταυρο αγωνίστηκαν οι Χανιάς, Γκαμώτσος, Χιώτης 5, Καλαποδάς 4, Μετάνι, Πάσχος 2, Μαυρομάτης 3, Μιχαλόπουλος 4, Παπαδόπουλος 3, Λαζαρίδης 4, Βαλκαμελής 2, Καρανάσιος 3, Τσούκας 3, Μησιρλίδης 3, Μακρής 3 και Χαλκιάς 1.

Οι παίχτες των Κρατήρα – Καλαποδά τερμάτισαν πρώτοι στον Α’ υποόμιλο του 2ου ομίλου και υλοποίησαν τον αρχικό τους στόχο που ήταν η πρόκριση στην β’ φάση. Εκεί, οι δύο πρώτοι από κάθε υποόμιλο του 2ου ομίλου θα μεταφέρουν τους βαθμούς που αποκόμισαν από την αναμέτρησή τους με την δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε και θα αναμετρηθούν σε 10 αναμετρήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.